وکیل

مشاوره حقوقی آنلاین

اگر مشکلی برای شما به وجود آمده که جنبه حقوقی دارد، باید به دنبال راه حل‌هایی باشید تا بتوانید مسائل حقوقی را به بهترین شکل ممکن برطرف کنید.

افرادی که با مشکلات حقوقی مواجه می‌شوند، معمولا در این زمینه همواره دچار سردرگمی هستند که برای حل و فصل آن چه اقدامی را باید انجام دهند.

رویه معمول در کشور ما و سایر کشورهای دنیا در مورد مسائل حقوقی این است که برای رسیدگی به پرونده‌های حقوقی، اشخاص مختلف اقدام به اخذ وکیل می‌کنند.

وظیفه اصلی وکیل رسیدگی به پرونده حقوقی و ارائه راه حل‌های موثر برای به ثمر رسیدن انواع دعاوی حقوقی است.

پر واضح است که نقش وکیل در رسیدگی به شکایات و پرونده‌های مختلف قضایی بسیار موثر است اما داشتن وکیل تنها راه حل در این زمینه نیست.

متخصصین حقوقی در کشور ما صرفا به جامعه وکالت محدود نمی‌شود و سایر اشخاص نظیر مشاوران حقوقی را نیز در بر می‌گیرد.

اهمیت دریافت مشاوره حقوقی

در طول زندگی خود ممکن است با موضوعی خاص مواجه شده باشید که جنبه حقوقی داشته باشد. در این صورت اگر اطلاعات حقوقی کافی نداشته باشید نمی‌توانید اقدامات لازم را جهت رسیدگی به مشکل خود انجام دهید.

طبق آمارهای منتشر شده، سطح علمی جامعه ما در حوزه مسائل حقوقی بسیار پایین است و این موضوع سبب شده تا نیاز به متخصصان حقوقی در این زمینه بیش از گذشته احساس شود.

داشتن اطلاعات حقوقی می‌تواند به شما در زمینه‌های مختلف کمک کند و بهتر است که سطح دانش خود را در این حوزه افزایش دهید.

اگر اطلاعات حقوقی شما در مورد موضوعات مدنی و حتی کیفری بالا باشد، می‌توانید شخصا مراحل و اقدامات قانونی طرح شکایت را در مراجع قضایی انجام دهید.

البته در این زمینه اشخاصی هستند که اعتقاد چندانی به استفاده از تجارب و مهارت‌های متخصصین حقوقی ندارند و اگر قصد شکایت از کسی را داشته باشند یا شکایتی علیه آن‌ها اقامه شده باشد، شخصا مراحل قانونی را انجام می‌دهند.

متاسفانه تصور عموم جامعه از مسائل حقوقی در کشورمان کاملا اشتباه است و دلیل عمده آن به جهت ارائه مشاوره و اطلاعات حقوقی توسط اشخاصی است که در مورد موضوعات حقوقی تخصص کافی دارند.

مشاوره حقوقی اصولا توسط وکلا و کارشناسان حقوقی انجام می‌شود و فردی که در این زمینه از دانش کافی برخوردار نیست، نباید اظهار نظر حقوقی کند.

همین موضوع سبب شده است تا بین حقوقدانان اختلاف نظر ایجاد شود و هرکدام نظر خاصی را در مورد یک سری از مسائل حقوقی داشته باشند.

گفتنی است که بهره‌مندی از وکیل یا کارشناس حقوقی تا حد زیادی به فرهنگ هر جامعه بستگی دارد. طبق بررسی‌های انجام شده در کشورهای نوپا و پیشرفته، بسیاری از افراد برای انجام امور حقوقی و حتی کارهای روزمره خود وکیل دارند که نشان از اهمیت بالای مردم این کشورها به جامعه حقوقی دارد.

در واقع این موضوع باید به صورت کامل برای تمامی اشخاص محرز شود که با یک مشکل حقوقی مواجه می‌شود یا شخصی علیه او شکایت کرده است، باید بداند که چگونه و از چه راه‌هایی می‌توان به اینگونه مسائل رسیدگی کرد.

متاسفانه بسیاری از افراد که در مورد موضوعی خاص با مشکلات حقوقی مواجه می‌شوند یا به دلیل انجام تخلفی علیه آن شکایت شده است، بدون گرفتن مشورت از اشخاص متخصص در زمینه مسائل حقوقی، شخصا مراحل قانونی شکایت و غیره را انجام می‌دهند.

لازم به ذکر است که وقتی بحث مشاوره حقوقی مطرح می‌شود، صرفا به موضوعات حقوقی محدود نمی‌شود و موضوعات کیفری نیز شامل این موارد می‌گردد.

تجربه ثابت کرده است که رسیدگی به پرونده و طرح دعاوی حقوقی در مراجع قضایی بدون داشتن وکیل و استفاده از مشاوره حقوقی عملا فرآیند دادرسی را برای طرفین با مشکل مواجه می‌کند.

تصور اشتباه برخی افراد این است که در مورد یک شکایت خاص داشتن وکیل یا نداشتن آن تاثیر چندانی در روند رسیدگی به پرونده ندارد و رای در نهایت به نفع فردی خواهد بود که ادله قابل قبولی را در اختیار دادگاه قرار دهد.

اگر اطلاعات حقوقی نسبی در ارتباط با موضوعات خاص دارید، باز هم نباید بدون استفاده از مشاوران حقوقی یا وکلای دادگستری اقدامات حقوقی را انجام دهید.

گفتنی است که داشتن وکیل در قانون ایران برای طرفین دعوا اجباری نیست و با توجه به اختیار افراد می‌توانند در مورد پرونده حقوقی وکیل داشته باشند یا خیر.

تمامی این موضوعات به اراده و اختیار طرفین بستگی دارد و حتی مراجع قضایی نیز نمی‌توانند خواهان یا خوانده دعوا را ملزم به داشتن وکیل کنند.

البته بهره‌مندی از وکیل نوعی حقوق قانونی اصحاب دعوا محسوب می‌شود و هیچ مرجعی این اختیار را ندارد تا چنین حقی را از شخصی سلب کنند.

ممکن است طرفین دعوا شرایط دسترسی به وکیل را به هر دلیلی نداشته باشند که درمورد یکسری از پرونده‌های قضایی، دادگاه برای اشخاصی که نمی‌توانند وکیل داشته باشند، برای آن‌ها شرایط اخذ وکیل را فراهم می‌کند.

اغلب مشاوران حقوقی در واقع وکیل هستند که در کنار حرفه وکالت به مشاوره حقوقی نیز می‌پردازند. همچنین اشخاصی هستند که به طور رسمی و قانونی وکیل دادگستری محسوب نمی‌شوند و به دلیل تخصص و دانش کافی در مورد مسائل حقوقی در این حوزه فعالیت می‌کنند.

مشاوره حقوقی برای موکلین می‌تواند از جهات مختلف دارای مزیت‌های فراوانی باشد که می‌توانند از اطلاعات حقوقی به اندازه کافی بهره‌مند شوند.

بسیاری از موکلین توانسته‌اند تنها از طریق مشاوره‌های حقوقی به نتایج دلخواه خود در پرونده‌های حقوقی دست پیدا کنند و در نهایت رای دادگاه به نفع آن‌ها صادر شود.

قاعدتا هزینه مشاوره حقوقی در مقایسه با وکیل بسیار پایین است و می‌تواند با هزینه مقرون به صرفه و در زمان کوتاه به انواع پرونده‌های حقوقی رسیدگی کرد.

مشاوره حقوقی به صورت آنلاین در سایت وکیل 24 یکی از راه‌های ساده برای بهره‌مندی از اطلاعات حقوقی است که مورد استفاده بسیاری از موکلین ما است.

مشاوره حقوقی توسط وکیل 24 به صورت تخصصی در تمام مسائل حقوقی و کیفری انجام می‌شود و در صورتی که نیاز به مشاوره حقوقی داشتید، می‌توانید به این سامانه مراجعه کرده و از خدمات و امکانات حقوقی آن استفاده کنید.

این سامانه به تمامی پرسش‌های حقوقی موکلین پاسخ می دهد و ابهامات حقوقی شما به نحو احسن رفع خواهد شد.

با توجه به این که برخی افراد دریافت مشاوره حقوقی در سایت اصلی مجموعه‌های حقوقی را ترجیح می دهند، سامانه وکیل 24 شرایطی را برای موکلین فراهم کرده است که بتوانند به خدمات و امکانات دلخواه خود دسترسی داشته باشند.

مشاور حقوقی

آشنایی مختصر با مشاوره حقوقی

امروزه در تمامی مسائل که با آن سر و کار داریم و حتی اموری که ممکن است با آن مواجه نشده باشیم، ارائه راهکار و پیشنهاداتی توسط متخصصین همان حوزه انجام می‌شود.

در واقع ارائه مشاوره در تمامی مسائل نظیر انواع کسب و کارها و امور تجاری، روابط خانوادگی و زناشویی، نحوه کسب درآمد و غیره انجام می‌شود.

یکی از موضوعاتی که نیاز به ارائه مشاوره دارد، مسائل حقوقی است. با توجه به این که داشتن اطلاعات حقوقی در بسیاری از زمینه‌ها امروزه یک نیاز اساسی و مهم محسوب می‌شود، از این حیث باید سطح معلومات در این زمینه افزایش چشمگیری داشته باشد.

مشاوره حقوقی در واقع ارائه راهکارهای سازنده و مفید در زمینه موضوعات حقوقی است که توسط افراد متخصص در این حوزه انجام می‌شود.

افرادی که در مورد مسائل حقوقی از مهارت کافی برخوردار نیستند، نمی‌توانند اقدام به مشاوره دادن در این زمینه کنند.

ممکن است که شما یا اطرافیانتان برای موضوعات مختلفی به مشاوره مراجعه کرده باشید و از نظرات و پیشنهادات این افراد تا حدودی استفاده کرده باشید.

این قضیه در خصوص مشاوره حقوقی نیز صدق می‌کند و زمانی که به یک مشاور مراجعه می‌کنید، راهکارهایی که به شما ارائه می‌گردد می‌تواند در جهت حل و فصل انواع دعاوی و شکایات موثر باشد.

در کشورمان افراد زیادی هستند که در زمینه مشاوره حقوقی فعالیت می‌کنند و به متقاضیان راه حل‌های مناسبی را ارائه می‌دهند که در اغلب مواقع کارساز است.

در واقع مشاوران حقوقی در خصوص مسائل این چنینی مشاوره‌های مختلفی را در اختیار متقاضیان قرار می‌دهند که رضایت افراد بسته به نحوه عملکرد مشاور و کیفیت مشاوره های او دارد.

مشاوره حقوقی در واقع ارائه راهکارهای گوناگونی برای حل و فصل مشکلات حقوقی است و توسط متخصصان این حوزه انجام می‌شود.

بودن مشاور حقوقی در کنار شما برای رسیدگی و حل و فصل مشکل حقوقی که برایتان ایجاد شده است، بسیار تاثیرگذار خواهد بود.

گفتنی است که شاید در برخی از مواقع ارائه مشاوره حقوقی منجر به رسیدن به خواسته شما نشود اما یقینا اطلاعاتی که مشاور به شما ارائه می‌کند، می‌تواند در این زمینه تاثیرگذار باشد.

موضوعات ارائه شده در مشاوره حقوقی نامحدود است و صرفا به یکسری مسائل خاص محدود نمی‌شود. در واقع مشاوران حقوقی این توانایی را دارند تا به اغلب مسائل حقوقی پاسخ دهند که البته باید در این زمینه تخصص مشاوران نیز اهمیت دارد.

برخی افراد به رغم علاقه شدیدی که به اطلاعات حقوقی دارند، همواره با بسیاری از مشاوران حقوقی در ارتباط هستند تا بتوانند سطح علمی خود را افزایش دهند.

اما سایر افراد ممکن است که برحسب اقتضای موقعیت شغلی خود با مشکل حقوقی مواجه شده باشند که در این صورت برای رفع مشکل خود به متخصصین حقوقی نظیر مشاوران حقوقی مراجعه می‌کنند.

مشاور حقوقی کیست؟

یکی از سوالاتی که همراه در این زمینه مطرح می‌شود، آن است که مشاور حقوقی به چه کسی گفته می‌شود؟

مشاور حقوقی به کسی گفته می‌شود که دانش کافی در مورد مسائل حقوقی دارد و با توجه به تسلط بالا وی به قوانین و مقررات می تواند راهکارها و پیشنهاداتی را در قالب مشاوره به متقاضیان دهد.

مشاور حقوقی در واقع به شرکت‌ها، سازمان‌های مختلف در زمینه‌های حقوقی نظیر امور قراردادی، حل اختلافات و دعاوی مختلف مشاوره می‌دهد.

امروزه تقریبا هرارگان یا سازمانی را مشاهده کنید، برای رسیدگی و حل و فصل مسائل حقوقی با تعدادی از مشاوران حقوقی قرارداد منعقد می‌کنند.

در واقع بودن متخصص حقوقی در شرکت‌ها و سازمان‌های مختلف امروزه یک نیاز اساسی محسوب می‌شود و این موضوع نشان از اهمیت بالای داشتن اطلاعات حقوقی در این زمینه است.

تجربه نشان داده است که ارگان‌هایی که برای انجام امور خود از مشاور حقوقی استفاده می‌کنند، کمتر دچار مشکلات حقوقی می‌شوند و اگر در این زمینه با مشکلی خاص روبه‌رو شوند، مشاور حقوقی می‌تواند در جهت حل اینگونه مسائل اقدامات لازم را انجام دهد.

مسائل حقوقی از آن جهت که اهمیت بالایی دارند و حل و فصل و ارائه راهکارهای مناسب صرفا توسط متخصصین این حوزه انجام می‌شود، برای جلوگیری از ضررهای احتمالی مشورت با وکیل یا کارشناس حقوقی امری ضروری است.

تعلل در دریافت مشاوره حقوقی می‌تواند منجر به بروز ضرر و زیان‌هایی شود که جبران آن بسیار دشوار خواهد بود. بنابراین اگر با موضوع یا مسئله‌ای مواجه شدید که جنبه حقوقی داشته باشد، بهتر است در اسرع وقت از مشاوره‌های تخصصی حقوقی استفاده کنید.

مشاور حقوقی با توجه به تسلط بالایی که در زمینه‌های حقوقی و قوانین مختلف دارد، به متقضیان کمک می‌کند تا از ورود خسارت به آن‌ها جلوگیری شود و همچنین تصمیمات مناسبی را اخذ نمایند.

خدمات حقوقی آنلاین

کسب اطلاعات حقوقی از طریق مشاوره حقوقی

یکی از روش‌هایی که می توان از طریق آن به اطلاعات حقوقی دست یافت، مشاوره حقوقی است. در واقع از طریق مشاوره حقوقی می‌توان به موضوعات و مسائلی که در مورد آن دچار مشکل شده‌اید، اطلاعات لازم را دریافت کنید.

بین مشاوره حقوقی و اطلاعات حقوقی معمولا مرز مشخصی وجود ندارد اما یقینا برخورداری از مسائل این چنینی بدون بهره‌مندی از متخصصین حقوقی عملا غیر ممکن است.

گفتنی است که از روش‌های دیگری که می‌توان به اطلاعات حقوقی دست پیدا کرد، مراجعه به وکیل دادگستری است.

این که در زمینه‌های حقوقی به وکیل یا کارشناس حقوقی مراجعه شود، بستگی به نظر افراد دارد و نمی‌توان طرفین را ملزم کرد که الزاما برای طرح دعوا از وکیل استفاده کنند.

همواره در این زمینه اختلاف نظر وجود دارد که هرحقوقدانی می‌تواند به اراده مشاوره حقوقی بپردازد یا صرفا توسط وکلای دادگستری انجام می‌شود.

مشاوره حقوقی واقعی از طرف وکلای دادگستری و کارشناسان حقوقی انجام می‌شود و دلیل اصلی آن‌ها هم تسلط بالای افراد به اینگونه مسائل است.

ارائه مشاوره حقوقی توسط افرادی که در این زمینه هیچگونه تخصصی ندارند و به عنوان مشاور حقوقی یا وکیل شناخته نمی‌شوند، امری غیر قانونی است و امکان پیگرد آن توسط مراجع قضایی وجود دارد.

مشاوره حقوقی غالبا به صورت شفاهی انجام می‌شود که در صورت نیاز ارائه آن به شکل کتبی نیز انجام می‌گیرد.

در هر صورت برای بهره‌مندی از دانش حقوقی روش های مختلفی وجود دارد که متداول‌ترین آن استفاده از مشاوره حقوقی است.

رابطه بین مشاور حقوقی و وکیل دادگستری

ممکن است این سوال در ذهن شما مطرح شود که مشاوره حقوقی توسط چه افرادی انجام می‌شود؟ آیا مشاور حقوقی همان وکیل دادگستری است؟ آیا افرادی که حقوقدان محسوب نمی‌شوند، می‌توانند در مورد مسائل حقوقی مشاوره دهند؟ چه رابطه‌ای بین مشاور حقوقی و وکیل دادگستری وجود دارد؟

رابطه بین مشاور و وکیل دادگستری در واقع رابطه‌ای مستقیم است. مشاور حقوقی ممکن است وکیل دادگستری باشد یا در حرفه وکالت فعالیت نداشته و به اقتضای شغلی خود در زمینه ارائه مشاوره حقوقی فعالیت می‌کند.

پرواضح است که مشاوره حقوقی توسط متخصصین حقوقی انجام می‌شود. منظور از متخصصین حقوقی همان وکیل دادگستری و کارشناس حقوقی است.

در واقع ارائه مشاوره در این زمینه صرفا از طرف وکیل انجام نمی‌شود بلکه افرادی که دارای اطلاعات حقوقی بالایی هستند نیز می‌توانند در مورد مسائل مختلف مشاوره حقوقی دهند.

البته برای ارائه مشاوره حقوقی کسب پروانه از مراجع ذی صلاح الزامی است. وکیل دادگستری که به اقتضای شغل خود به موکلین مشاوره حقوقی می‌دهد، باید مجوز رسمی در این زمینه از کانون مشاوران داشته باشد.

از لحاظ قانونی نمی‌توان بدون اخذ جواز پروانه از کانون مشاوران حقوقی در این حوزه فعالیت کرد. البته افرادی هستند که در حرفه وکالت فعالیت ندارند اما به سبب داشتن مجوز رسمی اقدام به ارائه مشاوره حقوقی می‌کنند.

در قانون ایران هیچگونه منعی برای ارائه مشاوره حقوقی از جانب وکلا وجود ندارد اما برای این که وکیل دادگستری بتواند در کنار حرفه و شغل اصلی خود به مشاوره حقوقی بپردازد، باید مجوز قانونی داشته باشد.

در هر صورت افرادی که به عنوان مشاوره حقوقی شناخته می‌شوند، باید از دانش و اطلاعات کافی در این زمینه برخوردار باشند.

در حال حاضر اشخاص زیادی به عنوان مشاور حقوقی سازمان‌ها و ارگان‌های مختلفی مشغول به فعالیت هستند و در مورد مسائل مختلف مشاوره حقوقی می‌دهند.

در واقع می‌توان گفت که مشاور حقوقی یک سبک خاصی از مشاغل حقوقی است که توسط وکلا و سایر افراد متخصص در این زمینه انجام می‌شود.

مشاوره حقوقی که توسط افراد متخصص در این حوزه انجام می‌شود، تحت عنوان مشاوره حقوقی واقعی نیز شناخته می‌شود.

مشاوره‌ای که از طرف اشخاصی انجام شود که علم و دانش حقوقی ندارند و در این زمینه صاحب سبک نیستند، هیچ گونه ارزش و اعتباری برای متقاضیان ندارد و صرفا منجر به گمراه شدن موکلین می‌شود.

با توجه به این که مشاوره حقوقی نیاز به تجزیه و تحلیل دقیق در زمینه‌های حقوقی دارد، امکان ارائه آن توسط افراد غیر حقوقی وجود ندارد.

حتی افراد حقوقی که تجربه کاری در حوزه وکالت یا کارشناس حقوقی را ندارند، نباید در این زمینه اظهار نظر کنند.

مشاوره دادن حقوقی در عمل به معنای وکالت است و فقط وکلا و افرادی که دارای مجوز رسمی از کانون مشاوران حقوقی هستند، می‌توانند در زمینه ارائه مشاوره حقوقی فعالیت داشته باشند.

بنابراین افرادی که سهوا یا عمدا در جایگاه ارائه مشاوره حقوقی قرار می‌گیرند، رفتار آن‌ها غیر مجاز است و مطابق قانون امکان مجازات آن‌ها وجود دارد.

با جستجو ساده در سامانه وکیل 24 می‌توان فهمید که مشاوران حقوقی فعال در این سامانه اساسا وکلای دادگستری هستند که مشاوره حقوقی به صورت تخصصی ارائه می‌دهند.

به همین جهت این سامانه از محبوبیت خاصی میان موکلین برخوردار است و با توجه به این که وکلای متخصص در آن مشغول فعالیت هستند، می‌تواند انتخاب مناسبی برای افرادی که متقاضی اخذ مشاوره حقوقی هستند، باشد.

استفاده از مشاوره حقوقی آنلاین

مهم‌ترین وظایف مشاور حقوقی

مشاور حقوقی همانطور که گفته شد، تسلط بالایی به قوانین دارد و می‌تواند ایده‌های حقوقی مناسبی را در اختیار متقاضیان مشاوره حقوقی قرار دهد.

به طور کلی، موکلین از وکلا و مشاوران حقوقی انتظار بالایی دارند و زمانی که با متخصص حقوقی ارتباط برقرار می‌کنند، تمایل دارند که از اطلاعات حقوقی به اندازه کافی برخوردار شوند.

در هرصورت مشاوران حقوقی در قبال موکلین یکسری وظایفی دارند که باید به بهترین شکل ممکن اجرا شود. با توجه به این که امروزه افراد مختلف برای رسیدن به حق و حقوق قانونی در زمینه‌های مختلف از مشاوره حقوقی استفاده می‌کنند، در قبال آن مشاوران حقوقی باید وظایف خود را به درستی انجام دهند.

در مورد وظایف یک مشاور حقوقی تا حد زیادی به حیطه کاری و شغلی او بستگی دارد و باید وظایف کاری خود را بدون بروز اشتباه و خطایی انجام دهد.

اگر مشاور حقوقی در زمینه امور قراردادی فعالیت می‌کند، باید با مقررات قرارداد نویسی آشنا باشد و نکات مهم حقوقی را در تنظیم قرارداد در اختیار موکل خود قرار دهد.

همچنین اگر زمینه کاری مشاور حقوقی در ارتباط با مسائل خانواده است، باید با وظایف زن و شوهر در زندگی، موضوعات طلاق، مهریه و غیره آشنا باشد تا بتواند موکل خود را در این زمینه به درستی راهنمایی کند.

مشاور حقوقی صرفا وظیفه اصلی آن ارائه اطلاعات حقوقی نیست بلکه باید در نقش یک مشاور، راهکارهای صحیحی را در اختیار افراد قرار دهد.

مشورت‌ها و ارائه نظرات و پیشنهادات مناسب از سوی مشاور حقوقی می‌تواند مسیر و جهت زندگی افراد را تغییر دهد.

در واقع مشاوران حقوقی نباید این تصور را داشته باشند که صرف ارائه اطلاعات و مشاوره حقوقی تنها وظیفه شغلی آن‌ها به شمار می‌رود و باید تا آخرین لحظه در کنار موکل بوده و به او در زمینه‌های مختلف کمک کند.

بنابراین می‌توان وظایف کلی مشاور حقوقی را طبق موارد زیر دسته بندی کرد:

انجام تجزیه و تحلیل حقوقی و تحقیق در مورد مسائل حقوقی

  • ارائه مشاوره در امور حقوقی
  • تهیه نظرات حقوقی، تفاهم نامه‌ها و اسناد توجیهی
  • مرور مطالب قانونی
  • تشریفات مربوط به حل و فصل اختلافات
  • نظارت بر اجرای بندهای قانونی.

گفتنی است که موارد مزبور تنها بخشی از وظایف یک مشاور حقوقی است که در هرصورت باید بهترین عملکرد را در وظایف خود در برابر موکلین داشته باشند.

معیارهای انتخاب مشاور حقوقی

مشاوران حقوقی باید یکسری معیارها و ویژگی‌هایی داشته باشند تا موکلین بتوانند آن‌ها را برای حل و فصل دعاوی و رسیدگی به مشکلات حقوقی انتخاب کنند.

یکی از دغدغه‌های موکلین همواره این است که چه کسی را به عنوان مشاوره حقوقی انتخاب کنند تا بتواند خواسته حقوقی آن‌ها را رفع کند.

در واقع شرکت‌ها و سازمان‌هایی که قصد دارند شماری از مشاوران حقوقی را استخدام کنند، باید معیارهای مختلفی را در این زمینه در نظر بگیرند. مشاوران حقوقی افرادی هستند که توسط شرکت‌های بزرگ و کوچک برای ارائه مشاوره و خدمات حقوقی درون سازمانی استخدام می‌شوند.

جدای از بحث مهارت بالا در تجزیه و تحلیل مسائل حقوقی، شخصیت فرد در این زمینه می‌تواند جزو معیارهای مهم در انتخاب مشاور حقوقی محسوب شود.

بنابراین معیارهای انتخاب مشاور حقوقی به شرح زیر است:

  1. داشتن علم و تخصص بالا در مورد مسائل حقوقی
  2. توانایی بالا در ارائه راهکارهای مناسب برای حل و فصل دعاوی حقوقی
  3. قاطعیت در حیطه کاری خود
  4. صداقت با موکلین خود
  5. راز داری در مورد اطلاعات و مسائل شخصی موکل
  6. عینی بودن در یک موضوع
  7. دارای توانایی بالا در برقراری ارتباط با موکلین
  8. نداشتن ضعف حقوقی
  9. پیگیری دائم حق و حقوق موکل
  10. برخورد مناسب و در شان یک مشاور حقوقی با افراد
  11. اعتماد به نفس بالا
  12. تجربه بالا در حل و فصل شکایات حقوقی

موکلین تنها از مشاوران حقوقی انتظار ندارند که فقط دانش و اطلاعات حقوقی بالایی داشته باشند بلکه ویژگی‌های شخصیتی آن‌ها می‌تواند معیار مهمی در انتخاب آن‌ها به عنوان مشاور حقوقی باشد.

البته تمامی موارد فوق را نمی‌توان به صورت یکجا برای تمامی مشاوران حقوقی در نظر گرفت اما باید به طور معمول چند مورد از معیارهای مزبور را داشته باشند.

اگر یک فردی که به عنوان مشاور حقوقی شناخته می‌شود، از دانش بالای حقوقی برخوردار باشد و سال‌های متوالی در این حوزه فعالیت داشته باشد اما در ویژگی‌های شخصیتی ضعف داشته باشد و مثلا نتواند ارتباط درستی با موکل خود داشته باشد، شایسته انتخاب برای فردی که مشاوره حقوقی بدهد، نیست.

باتوجه به این که انتخاب مشاوره حقوقی مجرب و متخصص یکی از چالش‌های اصلی هرفردی محسوب می‌شود، به شما مشاوره آنلاین وکیل 24 را در این زمینه پیشنهاد می‌کنیم.

سیاست‌های کلی ما این است که مشاوران حقوقی با توانایی بالا در بسیاری از مسائل حقوقی را به شما معرفی کنیم که یقینا با ارتباط گرفتن با این افراد می‌توانید دانش حقوقی خود را بهبود ببخشید.

ارائه مشاوره حقوقی

مزایا استفاده از مشاوره حقوقی آنلاین وکیل 24

برای دریافت مشاوره حقوقی در وهله اول جستجو ساده در سایت انجام دهید و با مجموعه‌ها و سامانه‌های حقوقی گوناگونی آشنا خواهید شد.

اگر تمایل دارید که با وکلا و متخصین حقوقی در ارتباط باشید و از این افراد مشاوره حقوقی دریافت کنید، سامانه وکیل 24 یقینا انتخاب قابل قبولی برای شما خواهد بود.

گاهی اوقات دیده شده است که اشخاص مختلفی از مجموعه‌ای مشاوره حقوقی دریافت کرده‌اند اما از شرایط کاری و نحوه عملکرد آن‌ها رضایت کافی نداشته‌اند.

با توجه به این که طی چند سال اخیر تعداد مجموعه‌هایی که با هدف سوء استفاده از موکلین اقدام به اخذ مبالغ بالا به عنوان حق‌المشاوره می‌کرده‌اند و در قبال آن هیچ گونه خدماتی را ارائه نداده‌اند، زیاد شده است، باید برای دریافت مشاوره حقوقی به مجموعه‌ای مراجعه کنید که دارای سابقه چندین ساله در این زمینه باشد.

مشاوره‌های حقوقی آنلاین وکیل 24 مزیت‌های فراوانی دارد که یکی از آن‌ها برخورداری از شرایط مناسب اطلاعات حقوقی است. از طریق مشاوره حقوقی آنلاین این سامانه می‌توان اطلاعات لازم در مورد نحوه اقامه دعاوی حقوقی و همچنین انجام مراحل لازم در این زمینه را کسب کرد.

مزایا دیگر استفاده از مشاوره حقوقی وکیل 24 به صورت آنلاین، هزینه‌های بسیار مناسب مشاوره است که با کمترین هزینه و در کوتاه ترین زمان ممکن می‌توان اطلاعات حقوقی لازم را در مورد مسائل مختلف کسب کرد.

اگر تحت هرشرایطی قصد دارید از کسی شکایت کنید، راه حل مناسب برای شما استفاده از خدمات و سرویس‌های متنوع سایت وکیل 24 است که می‌توانیم شما را در تمام مراحل و فرآیند شکایت راهنمایی کنیم.

با توجه به این طرح دعاوی حقوقی از طریق مراجع قانونی، کمی زمانبر و نیازمند رعایت یک سری موارد قانونی است و اصول دادرسی مشخص دارد، که بدون بهره‌گیری از کارشناسان و مشاوران حقوقی مجرب عملا روند رسیدگی را دشوار می‌کند.

اخذ وکیل در این زمینه می‌تواند کمک فراوانی به طرفین دعوی کند اما به دلایل گوناگون ممکن است امکان دسترسی به وکیل وجود نداشته باشد. در این شرایط مشاوره حقوقی آنلاین را به شما پیشنهاد می‌کنیم.

چرا وکیل 24 را انتخاب کنیم؟

مجموعه وکیل 24 با بهره مندی از وکلا، کارشناسان و مشاوران حقوقی مجرب و متخصص آماده خدمات رسانی در کلیه امور حقوقی، کیفری، خانواده، اختلافات حوزه کار و روابط کارگر و کارفرما و سایر مسائل حقوقی است.

همچنین این سامانه علاوه بر ارائه مشاوره‌های حقوقی، در زمینه تهیه و تنظیم انواع اوراق قضایی و نحوه قرارداد نویسی نیز خدمات رسانی نیز می‌کند.

در هر صورت چنانچه به مشاوره حقوقی نیاز پیدا کردید و قصد تنظیم شکایت حقوقی در مراجع قضایی و به تبع آن تنظیم دادخواست، شکوائیه و سایر اوراق قضایی را دارید، قبل از هر اقدام حقوقی به سایت وکیل 24 مراجعه کنید و خدمات و امکانات آن بهره مند شوید.

باتوجه به این که وکیل 24 سابقه چندین ساله در زمینه ارائه خدمات حقوقی دارد و بهترین و مجرب‌ترین حقوقدانان کشور در این مجموعه فعالیت می‌کنند، می‌تواند مناسب‌ترین گزینه برای انتخاب افراد مختلف برای بهره مندی از امکانات و خدمات حقوقی باشد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا