وکیل

مشاوره حقوقی در واتساپ با وکیل

مسائل و مشکلاتی که جنبه حقوقی دارند، ممکن است برای هرفردی رخ دهد و نمی‌توان منکر این موضوع شد. اما موضوع بسیار مهمی که در این زمینه مطرح می‌شود، بحث نحوه مقابله و حل و فصل مسائل حقوقی است.

زمانی که فردی با یک مشکل حقوقی مواجه می‌شود یا شخصی علیه او شکایت کرده است، باید بداند که چگونه و از چه راه‌هایی می‌توان به اینگونه مسائل رسیدگی کرد.

شاید فردی هیچ گونه تقصیر و اشتباهی در ایجاد دعاوی حقوقی نداشته باشد اما به دلایل مختلف ممکن است علیه طرح دعوا شده باشد.

در هرصورت اگر قصد شکایت دارید یا اشخاصی از شما شکایت کرده باشند، در وهله اول باید با مراحل قانونی اقامه دعوا آشنا باشید.

شاید این جمله معروف را شنیده باشید که هرکاری را به کاردان آن بسپارید. این جمله دقیقا اشاره به این دارد که برای حل و فصل و رسیدگی به انواع دعاوی حقوقی باید آن را در اختیار متخصصین حقوقی قرار دهید.

در حال حاضر حقوقدانان برجسته‌ای در کشور ما مشغول فعالیت در حوزه وکالت و ارائه مشاوره حقوقی هستند که به بهترین شکل ممکن انواع مشاوره حقوقی در زمینه‌های مختلفی را در اختیار متقاضیان قرار می‌دهند.

متاسفانه بسیاری از افراد که در مورد موضوعی خاص با مشکلات حقوقی مواجه می‌شوند یا به دلیل انجام تخلفی علیه آن شکایت شده است، بدون گرفتن مشورت از اشخاص متخصص در زمینه مسائل حقوقی، شخصا مراحل قانونی شکایت و غیره را انجام می‌دهند.

در چنین شرایطی که اشخاص بدون داشتن اطلاعات حقوقی اقدام به تنظیم شکایت می‌کنند، به احتمال زیاد در جریان فرآیند شکایت دچار مشکلات فراوانی خواهند شد و چه بسا به دردسر خواهند افتاد.

طبق آمار منتشر شده عموم جامعه ما اطلاعات کافی در ارتباط با مسائل حقوقی ندارند و زمانی که قصد دارند مثلا معامله‌ای را با اشخاصی انجام دهند یا کسی و کار تجاری راه اندازی کنند، به دلیل نداشتن سواد حقوقی لازم دچار مشکلات عدیده‌ای می‌شوند.

تجربه ثابت کرده است که رسیدگی به پرونده و طرح دعاوی حقوقی در مراجع قضایی بدون داشتن وکیل و استفاده از مشاوره حقوقی عملا فرآیند دادرسی را برای طرفین با مشکل مواجه می‌کند.

تصور اشتباه برخی افراد این است که در مورد یک شکایت خاص داشتن وکیل یا نداشتن آن تاثیر چندانی در روند رسیدگی به پرونده ندارد و رای در نهایت به نفع فردی خواهد بود که ادله قابل قبولی را در اختیار دادگاه قرار دهد.

همچنین اینگونه افراد اعتقاد زیادی به اخذ وکیل یا مشاور حقوقی ندارند و شخصا پرونده‌ای را در مراجع قضایی مطرح می‌کنند و مراحل قانونی را انجام می‌دهند.

افرادی که با اطمینان کاذب از این که پیروز دعوا می‌شوند، از داشتن وکیل یا مشاوره حقوقی استفاده نمی‌کنند و یقینا زیان آن را در مراحل دادرسی مشاهده خواهند کرد.

در قانون هیچ الزامی برای طرفین دعوا وجود ندارد که برای حل و فصل انواع دعاوی وکیل داشته باشند یا در این زمینه با مشاور حقوقی مشورت کنند.

تمامی این موضوعات به اراده و اختیار طرفین بستگی دارد و حتی مراجع قضایی نیز نمی‌توانند خواهان یا خوانده دعوا را ملزم به داشتن وکیل کنند.

سلب داشتن وکیل برای اصحاب دعوا برخلاف قانون است و نوعی تخلف محسوب می‌شود و باید چنین موضوعی را از طریق مراجع قضایی مورد پیگیری قرار داد.

برخی دیگر از وکلا ممکن است که در حوزه دعاوی کیفری فعالیت داشته باشند و ارائه مشاوره صرفا در این زمینه صورت می‌گیرد.

اغلب مشاوران حقوقی در واقع وکیل هستند که در کنار حرفه وکالت به مشاوره حقوقی نیز می‌پردازند. همچنین اشخاصی هستند که به طور رسمی و قانونی وکیل دادگستری محسوب نمی‌شوند و به دلیل تخصص و دانش کافی در مورد مسائل حقوقی در این حوزه فعالیت می‌کنند.

گفتنی است که برای برخی اشخاص ممکن است که شرایط دسترسی به وکیل بنا به دلایل مختلف وجود نداشته باشد که در این صورت می‌توانند از مشاوره متخصصین حقوقی استفاده کنند.

قاعدتا هزینه مشاوره حقوقی در مقایسه با وکیل بسیار پایین است و می‌تواند با هزینه مقرون به صرفه و در زمان کوتاه به انواع پرونده‌های حقوقی رسیدگی کرد.

مشاوره حقوقی در واتساپ وکیل 24 یکی از راه‌های ساده برای بهره‌مندی از اطلاعات حقوقی است که مورد استفاده بسیاری از موکلین ما است.

مشاوره حقوقی توسط وکیل 24 به صورت تخصصی در تمام مسائل حقوقی و کیفری انجام می‌شود و در صورتی که نیاز به مشاوره حقوقی داشتید، می‌توانید به این سامانه مراجعه کرده و از خدمات و امکانات حقوقی آن استفاده کنید.

این سامانه به تمامی پرسش های حقوقی موکلین پاسخ می دهد و ابهامات حقوقی شما به نحو احسن رفع خواهد شد.

با توجه به این که برخی افراد مشاوره حقوقی در واتساپ را ترجیح می دهند، سامانه وکیل 24 شرایطی را برای موکلین فراهم کرده است که بتوانند به خدمات و امکانات دلخواه خود دسترسی داشته باشند.

در هرصورت شرایطی را برای تمامی اشخاص از سراسر کشور و حتی خارج از کشور فراهم کردیم تا اگر به مشاوره حقوقی نیاز داشتید، در اسرع وقت بهترین خدمات حقوقی را در اختیارتان قرار دهیم.

اپلیکیشن واتساپ

مشاوره حقوقی در یک نگاه

ممکن است که در مورد مسائل مختلفی به مشاور مراجعه کرده باشید برای حل مشکلات خود از مشاوره‌های چنین افرادی استفاده کرده باشید.

امروزه اشخاص زیادی در ارتباط موضوعات گوناگون به افراد متقاضی مشاوره می‌دهند که در اغلب مواقع کارساز خواهد بود.

در مورد موضوعات حقوقی نیز رویه به همین صورت است و افرادی که به عنوان مشاور حقوقی شناخته می‌شوند، در ارتباط با مسائل این چنینی مشاوره‌های مختلفی را در اختیار متقاضیان قرار می‌دهند.

مشاوره حقوقی در واقع ارائه راهکارهای گوناگونی برای حل و فصل مشکلات حقوقی است و توسط متخصصان این حوزه انجام می‌شود.

بودن مشاور حقوقی در کنار شما برای رسیدگی و حل و فصل مشکل حقوقی که برایتان ایجاد شده است، بسیار تاثیرگذار خواهد بود.

گفتنی است که شاید در برخی از مواقع ارائه مشاوره حقوقی منجر به رسیدن به خواسته شما نشود اما یقینا اطلاعاتی که مشاور به شما ارائه می‌کند، می تواند در این زمینه تاثیرگذار باشد.

موضوعات ارائه شده در مشاوره حقوقی نامحدود است و صرفا به یکسری مسائل خاص محدود نمی‌شود. در واقع مشاوران حقوقی این توانایی را دارند تا به اغلب مسائل حقوقی پاسخ دهند که البته باید در این زمینه تخصص مشاوران نیز اهمیت دارد.

چرا بهره‌مندی از مشاوره حقوقی اهمیت دارد؟

داشتن اطلاعات حقوقی در برخی از زمینه ها می‌تواند تا حد زیادی به نفع شما در طول زندگی باشد. در واقع نیازی به داشتن تخصص در همه مسائل حقوقی نیست و حتی اغلب وکلا و کارشناسان حقوقی در اغلب زمینه‌ها مهارت کافی دارند.

اهمیت استفاده از مشاوره حقوقی زمانی نمود پیدا می‌کند که با مشکلی مواجه شده باشید و آن مشکل جنبه حقوقی داشته باشد.

در صورتی که تا حدودی با مسائل حقوقی آشنا هستید ولی اگر در این زمینه با مشکلی مواجه شدید، حتما از تجارب و مهارت‌های یک وکیل یا متخصص حقوقی استفاده کنید.

تجربه نشان داده است که اشخاصی با تصور این که در ارتباط با مسئله‌ای از اطلاعات حقوقی کافی برخوردار هستند، اقدامات و مراحل قانونی لازم را انجام می‌دهند و در نهایت با ضرر و زیان سنگینی در این زمینه مواجه می‌شوند.

اگر قصد دارید که با شخصی وارد معامله‌ای شوید یا تمایل به جدایی از همسرتان را دارید و حتی به واسطه تخلف و وقوع جرم قصد طرح شکایت از اشخاص خاطی را دارید، در صورتی که اطلاعات حقوقی کافی در این زمینه نداشته باشید، بهتر است که از مشاوره حقوقی استفاده کنید.

یک وکیل یا مشاور حقوقی مجرب این توانایی را دارد تا در مورد مواجه با رویدادهایی نیز راهکارهای مناسبی را قرار دهد تا مشکلات ایجاد شده برای شما به بهترین شکل ممکن حل و فصل شوند.

در واقع نمی‌توان تضمین کرد که تمامی مشاوره‌های حقوقی ارائه شده توسط وکیل دادگستری در نهایت منجر به ثمره رسیدن خواسته شما شود و آنطور که انتظار دارید، پیش رود.

در هرصورت ارائه ایده و پیشنهاداتی از سوی کارشناسان حقوقی می‌تواند نشان از اهمیت بالای بهره مندی از مشاوره حقوقی باشد.

افرادی که از مشاوره حقوقی به دفعات زیاد استفاده کرده باشند، اهمیت استفاده از تجارب و دانش کارشناسان حقوقی اطلاع کافی دارند و اگر در مورد موضوعی دچار مشکل خاصی شوند، یقینا باز هم از مشاوره‌های حقوقی متخصصان استفاده خواهند کرد.

مشاوره حقوقی در واتساپ وکیل 24 شما را به بهترین وکلا و کارشناسان حقوقی متصل می‌کند و می‌توانید از مشاوره‌های تخصصی این اشخاص نهایت استفاده را داشته باشید.

استفاده همگانی از واتساپ

مشاوره حقوقی توسط چه اشخاصی ارائه می‌شود؟

ممکن است که این سوال در ذهن شما مطرح شود که مشاوره حقوقی توسط چه افرادی ارائه می‌شود؟ ارائه مشاوره حقوقی صرفا توسط وکیل دادگستری دادگستری انجام می‌شود؟ غیر از وکلای دادگستری امکان ارائه مشاوره حقوقی توسط سایر اشخاص وجود دارد؟

در یک جمله می‌توان گفت که مشاوره حقوقی توسط متخصصین حقوقی انجام می‌شود. منظور از متخصصین حقوقی همان وکیل دادگستری و کارشناس حقوقی است.

در واقع ارائه مشاوره در این زمینه صرفا از طرف وکیل انجام نمی‌شود بلکه افرادی که دارای اطلاعات حقوقی بالایی هستند نیز می‌توانند در مورد مسائل مختلف مشاوره حقوقی دهند.

البته برای ارائه مشاوره حقوقی کسب پروانه از مراجع ذی صلاح الزامی است. وکیل دادگستری که به اقتضای شغل خود به موکلین مشاوره حقوقی می‌دهد، باید مجوز رسمی در این زمینه از کانون مشاوران داشته باشد.

از لحاظ قانونی نمی‌توان بدون اخذ جواز پروانه از کانون مشاوران حقوقی در این حوزه فعالیت کرد. البته افرادی هستند که در حرفه وکالت فعالیت ندارند اما به سبب داشتن مجوز رسمی اقدام به ارائه مشاوره حقوقی می‌کنند.

در قانون ایران هیچ گونه منعی برای ارائه مشاوره حقوقی از جانب وکلا وجود ندارد اما برای این که وکیل دادگستری بتواند در کنار حرفه و شغل اصلی خود به مشاوره حقوقی بپردازد، باید مجوز قانونی داشته باشد.

در هر صورت افرادی که به عنوان مشاوره حقوقی شناخته می‌شوند، باید از دانش و اطلاعات کافی در این زمینه برخوردار باشند.

در حال حاضر اشخاص زیادی به عنوان مشاور حقوقی سازمان‌ها و ارگان‌های مختلفی مشغول به فعالیت هستند و در مورد مسائل مختلف مشاوره حقوقی می‌دهند.

در واقع می‌توان گفت که مشاور حقوقی یک سبک خاصی از مشاغل حقوقی است که توسط وکلا و سایر افراد متخصص در این زمینه انجام می‌شود.

با جستجو ساده در سامانه وکیل 24 می‌توان فهمید که مشاوران حقوقی فعال در این سامانه اساسا وکلای دادگستری هستند که مشاوره حقوقی به صورت تخصصی ارائه می‌دهند.

به همین جهت این سامانه از محبوبیت خاصی میان موکلین برخوردار است و با توجه به این که وکلای متخصص در آن مشغول فعالیت هستند، می‌تواند انتخاب مناسبی برای افرادی که متقاضی اخذ مشاوره حقوقی هستند، باشد.

طرح دعاوی حقوقی بدون اخذ وکیل امکان پذیر است؟

به طور معمول اشخاصی که قصد دارند دعاوی حقوقی اقامه کنند یا علیه آن‌ها شکایتی شده است، به وکیل دادگستری مراجعه می‌کنند و وکالت پرونده را در اختیار آن‌ها قرار می‌دهد.

این که بگوییم داشتن وکیل برای طرفین دعوا امری ضروری است، کاملا تصوری اشتباه است و از جنبه قانونی نیز هیچ کدام از اصحاب دعوا ملزم به اخذ وکیل نیستند.

پایه و اساس داشتن وکیل، توافق طرفین است و اجباری در این زمینه وجود ندارد. بنابراین می‌توان گفت که طرح دعاوی حقوقی بدون وکیل نیز امکان پذیر است.

عموم مردم غالبا این تصور را دارند که تا زمانی که برای پرونده ای وکیل اخذ نشود، شرایط اقامه دعوا در مراجع قضایی وجود ندارد.

به بیان دیگر در اغلب مواقع تصور می‌شود که اقامه دعوا در مراجع قضایی بدون داشتن وکیل امکان پذیر نیست. اما باید گفت که داشتن یا نداشتن وکیل در یک پرونده حقوقی به اراده و اختیار طرفین بستگی دارد.

خواهان یا خوانده دعوا به صلاحدید پرونده تصمیم می‌گیرند که وکیل داشته باشند یا خیر. در شماری از دعاوی مشاهده شده است که مثلا خواهان و وکیل وی در جلسات دادرسی حضور پیدا می‌کنند اما طرف مقابل وکیل ندارد و شخصا در این زمینه اقدام کرده است.

بنابراین در مورد این موضوع که اقامه دعاوی حقوقی نیاز به وکیل دارد یا خیر، بستگی به نظر موکلین دارد. برخی افراد برای رسیدگی به پرونده‌های خود وکیل می‌گیرند.

اما برخی دیگر مستقیما برای اقامه دعاوی حقوقی اقدام می‌کنند یا از روش‌های دیگری نیز استفاده خواهند کرد.

اقامه دعاوی حقوقی ارتباطی به بودن یا نبودن وکیل ندارد و برای اقامه آن در قانون شرایط و مقررات خاصی بیان شده است. به همین جهت نمی‌تواند اخذ وکیل را جزو شرایط اصلی طرح شکایات و انواع دعاوی در نظر گرفت.

گفتنی است که برخی از دعاوی نظیر دعاوی کیفری به جهت حساسیت بالای آن‌ها و شرایط و اوضاع خاص متهم و شاکی بهتر است طرفین اقدامات لازم جهت اخذ وکیل را انجام دهند.

جدای از بحث توافقی بودن داشتن وکیل در پرونده‌های مختلف، ممکن است که برای اصحاب دعوا شرایطی دسترسی به وکیل فراهم نباشد.

هزینه‌های بالا حق‌الوکاله سبب شده است تا شماری از موکلین نتوانند برای پرونده‌های خود به وکیل دسترسی داشته باشند. از این حیث می‌توانند به جای وکیل از خدمات مشاوره حقوقی مجموعه های مختلف استفاده کنند.

مشاوره حقوقی که در اغلب مواقع توسط وکیل انجام می‌شود، از این طریق می‌توان به اطلاعات حقوقی کافی دست پیدا کرد.

اگر به مدت چند ساعت با یک مشاور حقوقی مجرب به گفتگو بپردازید، متوجه خواهید شد که این روش تا چه میزان در جهت کسب اطلاعات حقوقی موثر است.

در صورتی که تمایل دارید از کسی شکایت کنید یا در مراجع قضایی دعوایی را برای احقاق حقوق خود اقامه کنید، می‌توانید از متخصصان حقوقی در این زمینه استفاده کنید.

چنانچه به دنبال مشاوران حقوقی مجرب و متخصص هستید، وکیل 24 می‌تواند بهترین گزینه برایتان باشد و از طریق این سامانه می‌توانید به وکلا و کارشناسان حقوقی مجرب و متخصص دسترسی داشته باشید.

پیام در واتساپ

مشاور حقوقی چه کاری انجام می‌دهد؟

مشاور حقوقی فردی است که دانش و علم بالایی در مورد موضوعات حقوقی دارد و به سوالاتی که در حیطه کاری و شغلی خود است پاسخ می‌دهد.

راهکارهایی که یک مشاور حقوقی می‌دهد، می‌تواند در زمینه حل و فصل دعاوی مطرح شده موثر باشد. علاوه بر این پیشنهادات مشاور حقوقی می‌تواند دعوا را در نهایت به سازش تبدیل کند.

در مورد پرونده‌های مختلف معمولا مشاوران حقوقی در وهله اول سعی می‌کنند که اختلاف بین طرفین را از طریق صلح و سازش برطرف کنند.

اگر سازش در این زمینه کارساز نباشد، در نهایت مشاور حقوقی باید راه حل‌هایی را در اختیار موکل خود قرار بدهد که در جهت حل و فصل پرونده تاثیرگذار باشد.

موکلین همواره به دنبال افرادی هستند که بتوانند بهترین اطلاعات حقوقی را در قالب مشاوره به آن‌ها ارائه کنند. فردی که به عنوان مشاور حقوقی شناخته می‌شود اما از اطلاعات حقوقی لازم برخوردار نیست و نمی‌تواند راهکارهای مناسبی را به موکل خود ارائه کند، یقینا برای ارائه مشاوره در این زمینه مناسب نیست.

مشاور حقوقی در واقع وظایف مختلفی در قبال موکل خود دارد و صرفا وظیفه او به ارائه مشاوره حقوقی منتهی نمی‌شود.

در وهله اول باید شخصیت حقوقی کامل داشته باشد و بتواند رابطه مناسبی با اشخاص مقابل خود داشته باشد. همچنین صداقت، قاطعیت، توانایی حل مشکلات جزئی و کلی پرونده از دیگر وظایفی است که برای مشاور حقوقی تعریف شده است.

در واقع معیارهایی مانند برخورداری از مهارت و توانایی برای حل و فصل مسئل مختلف، اعتماد به نفس بالا می‌تواند در انتخاب یک مشاور حقوقی بسیار تاثیرگذار باشد.

لازم به ذکر است که وکیل یا کارشناس حقوقی که به ارائه مشاوره حقوقی می‌پردازد، باید اطلاعات درست و برمبنای قانون را در اختیار موکلین خود قرار دهد.

ارائه اطلاعات حقوقی که براساس متن قانون نباشد و براساس فرضیات مختلف باشد، یقینا به ضرر موکل تمام خواهد شد و همین امر سبب می‌شود تا بقیه افرادی که متقاضی دریافت مشاوره حقوقی باشند، به چنین افرادی دیگر اعتماد نکنند.

مشاور حقوقی در واقع همان وظایفی را انجام می‌دهد که توسط وکیل دادگستری انجام می‌شود. اما با این تفاوت که مثلا در جلسات دادرسی حضور پیدا نکرده که البته تمامی اطلاعاتی که موکل در این زمینه و سایر مسائل حقوقی نیاز دارد، در اختیار او قرار می‌گیرد.

انتظاری که افراد از وکلا و کارشناسان حقوقی دارند، بسیار بالا است و به همین جهت باید راستای فعالیت متخصصین حقوقی کاملا روشن و بدون ابهام باشد تا موکلین بتوانند به آن‌ها اعتماد کامل داشته باشند.

سیاست‌های اصلی وکیل 24 بهره‌مندی از دانش و تجارب حقوقی است که توسط وکلای برجسته این سامانه انجام می‌شود. در این سامانه ارائه مشاوره حقوقی در قالب واتساپ انجام شده که طرح و ایده جالبی در این زمینه محسوب می شود.

چه زمانی از مشاوره حقوقی استفاده کنیم؟

اگر بخواهیم در پاسخ به این سوال که چه زمانی برای استفاده از مشاوره حقوقی استفاده کنیم باید گفت که بستگی به شرایط و اوضاع موکل دارد.

در واقع این موکلین هستند که در نهایت تصمیم می‌گیرند که چه زمانی از مشاوره حقوقی استفاده کنند. اما بهتر است که هر زمان با مشکلی مواجه شدید که جنبه حقوقی دارد، از مشاوره حقوقی استفاده کنید.

تعلل در دریافت مشاوره حقوقی می‌تواند به ضرر شما تمام شود و بهتر است در اسرع وقت در این زمینه اقدامات لازم را انجام دهید.

گاهی اوقات برخی از موکلین زمانی به مشاوران حقوقی مراجعه می‌کنند که روند پرونده به گونه‌ای است که شرایط برای صدور رای به نفع آن‌ها دشوار است.

دریافت خدمات در واتساپ

هزینه مشاوره حقوقی در واتساپ

هزینه مشاوره حقوقی براساس معیارهای مختلفی تعیین می‌شود و نمی‌توان در این زمینه اظهار نظر قطعی کرد.

یکی از روش‌هایی که طی چند سال اخیر برای دریافت و ارائه مشاوره حقوقی مورد استفاده قرار می‌گیرد، مشاوره حقوقی در واتساپ است.

با توجه به این که پیام رسان واتساپ معتبر و جهانی است، شرایط برای برقراری گفتگو ساده بین وکیل و موکل در ارتباط با مسائل حقوقی فراهم است.

در واقع از این طریق موکلین و وکلا می‌توانند به راحتی با هم به گفتگو حقوقی بپردازند و هرگونه سوال و ابهامی که در این زمینه برای افراد مطرح شود، قابل پاسخگویی توسط متخصصین حقوقی خواهد بود.

برخی از موکلین تمایل شدیدی به مشاوره حقوقی در واتساپ دارند که می‌‎تواند برای حل و فصل و رسیدگی به مشکل آن‌ها تاثیرگذار باشد.

با توجه به نوع مشکل حقوقی، ممکن است که مشاوره‌های حقوقی در واتساپ تا چندین ساعت به طول بیانجامد و طبیعتا متحمل هزینه‌های بیشتری نیز خواهد بود.

در مورد هزینه مشاوره حقوقی در واتساپ نمی‌توان معیار ثابت و دقیقی را در نظر گرفت و این موضوع به عوامل مختلفی نیز بستگی دارد.

اما قاعدتا هرچه مدت زمان مشاوره بیشتر باشد، هزینه بالاتری نیز از موکل اخذ خواهد شد و این رویه تقریبا در تمامی موضوعات مشاوره حقوقی وجود دارد.

اصولا سایت‌های حقوقی که در زمینه مشاوره واتساپی خدمات دهی می‌کنند، تعرفه مشاوره‌های خود را اعلام می کنند و افراد متقاضی می‌توانند از این طریق اقدام به دریافت مشاوره نمایند.

وکیل 24 همواره شرایط و اوضاع مالی موکلین را در نظر دارد و با داشتن کمترین نرخ آماده خدمات رسانی در مورد مشاوره حقوقی در واتساپ است.

خوشبختانه افرادی که از مشاوره حقوقی سامانه ما استفاده کرده‌اند، از کیفیت و هرینه مشاوره رضایت کافی داشته‌اند و همین موضوع سبب شده است که بهترین خدمات و امکانات حقوقی را در اختیار موکلین قرار دهیم.

ارائه مشاوره حقوقی در مورد نحوه و شرایط اقامه دعاوی حقوقی

دانستن اطلاعات حقوقی در مورد طرح انواع دعاوی لازم است و افرادی که قصد دارند شکایتی را در مراجع قضایی مطرح کنند باید با نحوه و شرایط قانونی آن آشنا باشند.

زمانی که بخواهید هرنوع شکایت حقوقی را مطرح کنید، باید به مرجع قضایی دادخولست ارائه کنید. اقامه دعوا در واقع با تقدیم دادخواست به عمل می‌آید. دادگاه در صورتی به دعوا مدنی و یا جنبه مدنی امر کیفری رسیدگی می‌نماید که دادخواست تقدیم شده باشد.

مابق ماده 48 قانون آیین دادرسی مدنی، شروع رسیدگی در دادگاه مستلزم تقدیم دادخواست می‌باشد. بنابراین دادگاه در صورتی می‌تواند به دعوا رسیدگی کند که خواهان دادخواست داده باشد.

به بیان دیگر، اقامه دعوی از زمانی آغاز می‌شود که طرفین، دادخواست مرتبط با موضوع دعوا را به دادگاه صالح ارائه دهند. در غیر این صورت به لحاظ قانونی، دادگاه نمی‌تواند راسا به شکایت مزبور رسیدگی کند.

منظور از شکایت حقوقی آن است که برای شخصی مشکل قانونی به وجود آمده که جنبه حقوقی دارد و می تواند آن را در محاکم صالح مطرح کند. به لحاظ قانونی منعی برای طرح شکایات اشخاص وجود ندارد و چنانچه زمینه شکایت فراهم باشد، می‌توان آن را در دادگاه‌ها مطرح کرد.

در واقع هرشخصی این اختیار را دارد تا در صورت بروز مشکل از طرف مقابل شکایت کند و مراجع قضایی موظف به رسیدگی شکایات مردمی می‌باشند.

شکایت حقوقی زمانی مطرح می‌شود که اختلافات پیش آمده میان طرفین جنبه حقوقی داشته و دادگاه‌های صالح در مهلت تعیین شده به آن رسیدگی می‌کنند.

هر زمانی که شخص قصد اقامه دعوی حقوقی علیه کسی داشته باشد، می‌تواند آن را با ارئه دادخواست مطرح کرده تا در شرایطی معین به آن رسیدگی شود.

در ارتباط با دعاوی حقوقی، طرفین اصلی دعوا تحت عنوان خواهان و خوانده شناخته می شوند. خواهان شخصی است که حق ادعایی متعلق به او است و بنابراین نتیجه دادرسی هر که باشد، بر او بار می‌گردد. به نوعی بار طرح شکایت حقوقی برعهده خواهان است. در واقع خواهان دعوا را اقامه می‌کند.

خوانده به مدعی علیه معروف است و به هر شخصی گفته می‌شود که ادعایی علیه او مطرح شده باشد. به بیان دیگر خوانده شخصی است که دعوا علیه او اقامه شده و حق ادعایی علیه اوست و بنابراین نتیجه دادرسی نیز بر او تاثیر گذار می‌باشد.

رای دادگاه ممکن است در مواردی به نفع خواهان و به ضرر خوانده باشد یا بالعکس. در واقع هیچ تضمینی در طرح شکایات حقوقی وجود ندارد که رای دادگاه به نفع کدام یک از طرفین باشد.

تقدیم دادخواست در شکایات حقوقی برعهده خواهان است. هر کسی که شکایت حقوقی را مطرح می‌کند، به عنوان خواهان دعوا معرفی شده و طرف مقابل خوانده دعوا می‌باشد. دادگاه در صورتی دعوا مطرح شده را مورد رسیدگی قرار می‌دهد که خواهان دادخواستی را ارائه کرده باشد.

لوگوی واتساپ

مشاوره حقوقی در ارتباط با مراحل طرح شکایت حقوقی

طرح دعاوی حقوقی فرآیند و مراحل مختلفی دارد و مستلزم رعایت صحیح آن از سوی خواهان دعوا است. کلیه مراحل شکایات حقوقی به صورت مفصل توسط وکیل کار 24 در قالب مشاوره حقوقی در واتساپ انجام می‌شود که می توانید در این زمینه از اطلاعات لازم بهره مند شوید.

اما اگر بخواهیم به صورت خلاصه و مفید به مراحل اقامه دعوا حقوقی بپردازیم باید بگوییم که اولین مرحله در این زمینه ارائه دادخواست است.

تنظیم دادخواست فرآیند بسیار پیچیده دارد که از عهده هرشخصی برنمی‌آید و به طور معمول تهیه و تنظیم آن توسط وکلا و کارشناسان حقوقی انجام می‌شود.

در صورتی که دادخواست ارائه شده توسط خواهان مشکلی نداشته باشد، مدیر دفتر دادگاه اقدام به ثبت دادخواست و تعیین تاریخ حضور در جلسات دادرسی می‌کند.

در این صورت طرفین دعوا در تاریخ مقرر در جلسه دادگاه حضور پیدا می‌کنند. خواهان و خوانده دعوا به همراه وکلای خود نزد قاضی به بیان توضیحات مرتبط با موضوع دعوا می پردازند.

رویه قضایی معمول به این صورت است که دادگاه ابتدا توضیحات و مدارک خواهان را مورد بررسی قرار می‌دهد و در صورت احراز آن توسط قاضی نوبت به بررسی ادله خوانده خواهد رسید.

جلسات دادگاه ممکن است که تا چندین ماه به طول بیانجامد و همه این موارد بستگی به نوع پرونده مطروحه دارد. گفتنی است که برخی از پرونده‌های حقوقی شاید روند رسیدگی به آن‌ها تا چند سال طول بکشد و همه این موارد با توجه به نظر دادگاه و مقتضیات پرونده انجام می‌شود.

بعد از برگزاری جلسات مزبور دادگاه ختم رسیدگی را اعلام می‌کند و در نهایت نوبت به صدور رای می‌شود. دادگاه رای را براساس محتویات پرونده و ادله طرفین صادر می‌کند.

روند رسیدگی به دعاوی حقوقی در دو مرحله کلی بدوی و تجدید نظر صورت می‌گیرد. زمانی که شما شکایتی را مطرح می‌کنید، پرونده برای رسیدگی به مراجع بدوی ارسال می‌گردد.

حکم صادره از مراجع بدوی قطعی و لازم‌الاجرا نیست و اصحاب دعوا می‌توانند نسبت به آن اعتراض کنند. البته اعتراض به احکام بدوی در مهلت قانونی انجام می‌شود و در صورتی که این مهلت تمام شود، خواهان یا خوانده نمی‌توانند اعتراض کنند.

در صورت اعتراض طرفین به رای صادر شده از دادگاه بدوی، پرونده برای رسیدگی مجدد به مراجع تجدید نظر ارسال خواهد شد.

رای صادره از این مراجع قطعی و لازم‌الاجرا است و فرد محکوم علیه باید مندرجات رای را به درستی اجرا کند.

گفتنی است که بعد از صدور رای قطعی امکان اعتراض مجدد به آن در شرایط خاص وجود دارد که تحت عنوان اعاده دادرسی شناخته می‌شود که پرونده برای رسیدگی مجدد به دیوان عالی کشور ارجاع داده می‌شود.

همانطور که ملاحضه می کنید، اقامه شکایات حقوقی نیازمند داشتن اطلاعات کافی در این زمینه است و با توجه به این که در قانون فرآیند و مراحل مختلفی پیش بینی شده است، باید از وکیل دادگستری یا مشاوره حقوقی افراد متخصص در این حوزه استفاده کنید.

مشاوره حقوقی در مورد نحوه تنظیم دادخواست

همانطور که ذکر شد، طرح دعاوی حقوقی از طریق دادخواست صورت می‌گیرد و باید با رعایت تشریفات قانونی به مرجع صالح تقدیم شود.

قانونگذار شرایط خاصی را برای تنظیم دادخواست تعیین کرده است و باید تمام موارد قانونی در آن به طور دقیق ذکر گردد.

یکی از مواردی که باید در زمان تنظیم دادخواست شکایت حقوقی به آن توجه کرد، درج تمامی اطلاعات ضروری از قبیل مشخصات خواهان(زوجه) و خوانده(زوج) است و همچنین سایر مدارک لازم برای اثبات ادعا نیز ضمیمه شود.

خواهان باید تمام ادله و مدارکی که ادعای او را به اثبات برساند، در اختیار دادگاه صالح قرار دهد.

اصولا دادخواست نویسی توسط وکلا و کارشناسان حقوقی مجرب انجام می‌شود و باید کلیه شرایط و ضوابط قانونی در آن رعایت شود. دادخواست‌هایی که بدون رعایت شرایط قانونی تنظیم می‌شوند، ممکن است با رد یا توقیف دادخواست مواجه شوند.

در واقع اگر قصد اقامه دعوا حقوقی دارید، در وهله اول باید اقدام به تنظیم دادخواست مرتبط با موضوع دعوی و رعایت شرایط و اصول قانونی نمائید؛ در غیر این صورت دادخواست توسط مدیر دفتر دادگاه رد خواهد شد و ترتیب اثری نیز به آن داده نخواهد شد.

به همین جهت تنظیم انواع دادخواست را می‌توانید برعهده سامانه وکیل 24 قرار دهید تا به بهترین شکل ممکن تهیه و تنظیم آن صورت گیرد.

وکیل 24 با تجربه چندین ساله در زمینه تنظیم انواع اوراق قضایی نظیر شکوائیه، دادخواست، لوایح دفاعیه و غیره می‌تواند شما را در ارائه انواع دادخواست حقوقی یاری نماید.

با توجه به این که تنظیم دادخواست مستلزم رعایت اصول و تشریفات قانونی خاصی است، به شما توصیه می‌کنیم تهیه این گونه اوراق قضایی را برعهده متخصصین حقوقی ما قرار دهید.

نصب واتساپ

مزایا استفاده از مشاوره حقوقی در واتساپ وکیل 24

برای دریافت مشاوره حقوقی در وهله اول جستجو ساده در سایت انجام دهید و با مجموعه‌ها و سامانه‌های حقوقی گوناگونی آشنا خواهید شد.

اگر تمایل دارید که با وکلا و متخصین حقوقی در ارتباط باشید و از این افراد مشاوره حقوقی دریافت کنید، سامانه وکیل 24 یقینا انتخاب قابل قبولی برای شما خواهد بود.

گاهی اوقات دیده شده است که اشخاص مختلفی از مجموعه‌ای مشاوره حقوقی دریافت کرده‌اند اما از شرایط کاری و نحوه عملکرد آن‌ها رضایت کافی نداشته‌اند.

با توجه به این که طی چند سال اخیر تعداد مجموعه‌هایی که با هدف سوء استفاده از موکلین اقدام به اخذ مبالغ بالا به عنوان حق‌المشاوره می‌کرده‌اند و در قبال آن هیچ گونه خدماتی را ارائه نداده‌اند، زیاد شده است، باید برای دریافت مشاوره حقوقی به مجموعه‌ای مراجعه کنید که دارای سابقه چندین ساله در این زمینه باشد.

مشاوره‌های حقوقی در واتساپ وکیل 24 مزیت‌های فراوانی دارد که یکی از آن‌ها برخورداری از شرایط مناسب اطلاعات حقوقی است. از طریق مشاوره حقوقی تلفنی این سامانه می‌توان اطلاعات لازم در مورد نحوه اقامه دعاوی حقوقی و همچنین انجام مراحل لازم در این زمینه را کسب کرد.

مزایا دیگر استفاده از مشاوره حقوقی وکیل 24 در واتساپ، هزینه‌های بسیار مناسب مشاوره است که با کمترین هزینه و در کوتاه ترین زمان ممکن می‌توان اطلاعات حقوقی لازم را در مورد مسائل مختلف کسب کرد.

اگر تحت هرشرایطی قصد دارید از کسی شکایت کنید، راه حل مناسب برای شما استفاده از خدمات و سرویس‌های متنوع سایت وکیل24  است که می‌توانیم شما را در تمام مراحل و فرآیند شکایت راهنمایی کنیم.

با توجه به این طرح دعاوی حقوقی از طریق مراجع قانونی، کمی زمانبر و نیازمند رعایت یک سری موارد قانونی است و اصول دادرسی مشخص دارد، که بدون بهره‌گیری از کارشناسان و مشاوران حقوقی مجرب عملا روند رسیدگی را دشوار می‌کند.

اخذ وکیل در این زمینه می‌تواند کمک فراوانی به طرفین دعوی کند اما به دلایل گوناگون ممکن است امکان دسترسی به وکیل وجود نداشته باشد. در این شرایط مشاوره حقوقی در واتساپ را به شما پیشنهاد می‌کنیم.

برخی از موکلین ارائه مشاوره حقوقی در واتساپ را به مشاوره حقوقی به صورت تلفنی یا آنلاین ترجیح می دهند و از این حیث شرایطی را فراهم کردیم تا همه افراد بتوانند از طریق واتساپ با وکلا و کارشناسان ما در ارتباط باشند و از اطلاعات حقوقی بهره مند شوند.

ارائه مشاوره حقوقی در پیام رسان های معتبر جهانی نظیر واتساپ یک طرح و ایده خلاق محسوب می شود که توسط سامانه ما راه اندازی شده است و موکلین می توانند از حساب واتساپی خود با وکیل مورد نظرشان به تبادل حقوقی بپردازند.

چرا وکیل 24 را انتخاب کنیم؟

مجموعه وکیل 24 با بهره مندی از وکلا، کارشناسان و مشاوران حقوقی مجرب و متخصص آماده خدمات رسانی در کلیه امور حقوقی، کیفری، خانواده، اختلافات حوزه کار و روابط کارگر و کارفرما و سایر مسائل حقوقی است.

همچنین این سامانه علاوه بر ارائه مشاوره‌های حقوقی، در زمینه تهیه و تنظیم انواع اوراق قضایی و نحوه قرارداد نویسی نیز خدمات رسانی نیز می‌کند.

در هر صورت چنانچه به مشاوره حقوقی نیاز پیدا کردید و قصد تنظیم شکایت حقوقی در مراجع قضایی و به تبع آن تنظیم دادخواست، شکوائیه و سایر اوراق قضایی را دارید، قبل از هر اقدام حقوقی به سایت وکیل 24 مراجعه کنید و خدمات و امکانات آن بهره مند شوید.

باتوجه به این که وکیل 24 سابقه چندین ساله در زمینه ارائه خدمات حقوقی دارد و بهترین و مجرب‌ترین حقوقدانان کشور در این مجموعه فعالیت می‌کنند، می‌تواند مناسب‌ترین گزینه برای انتخاب افراد مختلف برای بهره مندی از امکانات و خدمات حقوقی باشد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا