بهترین وکیل خانم و آقا طلاق توافقی در تهران

در زمانهای نه چندان دور از دید عموم جامعه، مشاغلی همچون قضاوت و حرفه وکالت، اغلب یک شغل مردانه به حساب میآمده ولی امروزه با بالا رفتن جایگاه زنان در محاکم دادگستری و افزایش تعداد وکلای کاربلد و مجرب خانم در کانونها وکلای سراسر کشور، پروندههای متنوع و مختلفی وجود دارد که موکلین و متقاضیان تمایل بیشتری به اخذ وکیل خانم برای آن دارند .
برای بسیاری از موکلین این امکان به وجود آمده است که بخواهند از یک وکیل با تجربه و حاذق خانم برای حل و فصل پرونده خود استفاده نموده یا کمک بگیرند.
این موضوع در برخی موارد که یکی از طرفین دعوی خانم باشد بیشتر به چشم میخورد که موکل به علل مختلفی ترجیح میدهند از خدمات و حضور یک وکیل زن بهره گیرد.
این انتخاب ممکن است به دلایل متعددی همچون درک بهتر شرایط توسط موکل خانم از سوی وکیل خانم و آسانتر بودن در بیان جزئیات پرونده و یا در نظر گرفتن این موضوع از سوی موکلان باشد که وکلای زن، توجه و دقت بیشتری به جزئیات نشان میدهند و یا دلایل مختلف دیگری که برای موکلان چه خانم و چه آقا این شرایط را ایجاد می نماید که انتخاب یک وکیل زن بر وکیل مرد ارجحیت پیدا می کند.
از آن جهت که کانونهای وکلای سراسر کشور بدون هیچ اغماضی از بین نفرات برتر مرد و زنِ شرکت کننده در آزمون وکالت، برای شرکت در دوره کارآموزی و دریافت پروانه وکالت انتخاب مینمایند، بنابراین کلیه مراحل کارآموزی و دریافت پروانه وکالت برای وکلای خانم و آقا به نحو یکسان اجرا میشود و این مهارت و تلاش و ذکاوت یک وکیل است که میتواند او را برای موفقیت در یک پرونده کمک نماید.
معمولا تجربه نشان داده است که در پروندهای حقوقی با موضوعات مختلفی همچون حضانت فرزندان، مهریه، نفقه، اجرت المثل ایام زوجیت یا طلاق، استفاده از وکیل زن باعث کسب نتایج بهتری برای موکلان مخصوصا برای موکلان خانم شده است.
وکلای زنِ با تجربه و حرفهای زیادی در زمینه دعاوی کیفری و حقوقی وجود دارند که قادرند به اشخاصی که درگیر پرونده در محاکم دادگستری هستند، در رسیدن به نتیجه مطلوب کمک نمایند.
زمان نیز ثابت نموده که فعالیت خانمها در عرصههای مختلف جامعه از امور اقتصادی گرفته تا موضوعات سیاسی به پیشرفت آن جامعه کمک بسزائی نموده است و به جرات باید ادعا نمود که وکیل خانم نه تنها در امور خانواده بلکه در بسیاری از بخش ها بسیار تاثیرگذار هستند.
وکیل طلاق توافقی شخصی است که فارق از جنسیت، روند و مراحل طلاق توافقی را بر عهده گرفته و از آن جا که طلاق توافقی موضوعی است که ممکن است پروسه طلاق را برای زوجین به یک روند دشوار و خسته کننده تبدیل کند، وجود و استفاده از بهترین وکیل برای طلاق توافقی در این خصوص موجب سرعت بخشیدن و آسان نمودن روند آن خواهد شد.
هر چند تشریفات و فرآیند طلاق، مسیری پر پیچ و خم است و این امر در محاکم قضایی امری کاملا طبیعی است اما تخصص وکیل کمک بسیار زیادی به شما در این فرایند خواهد کرد.
در این مقاله بررسی خواهد شد که بهترین وکیل طلاق توافقی چه شخصی است؟ وکالت در طلاق توافقی به چه شکلی است و پروسه انجام کار چقدر زمان خواهد برد؟ این نوشته با ارائه اطلاعات مفید و کاربردی، به شما کمک خواهد کرد تا بهترین وکیل طلاق توافقی آقا و خانم را با کمترین هزینه ممکن و بدون نیاز به حضور زوجین در هیچکدام از مراحل طلاق توافقی را جستجو و انتخاب نمایید.
نماینده حقوقی یا وکیل مدافع چه شخصی است؟
وکیل شخصی است که بر اساس یک سند اعم از یک نامه اداری یا وکالتنامه در دفاتر اسناد رسمی یا وکالتنامه دادگستری و یا حتی سخن شفاهی البته به شرط اثبات از طرف شخص دیگر، واجد وظایف و اختیاراتی خواهد شد و در حدود مقرر شده در سند مذکور میتواند به جای موکل خود عملی را به انجام برساند.
مثلا در وکالت فروش، نماینده حقوقی از سوی موکل اجازه خواهد یافت که مال مشخص شده در وکالتنامه را به راحتی بفروشد و در صورت داشتن اختیار، ثمن معامله یا همان مبلغ مال معامله شده را دریافت نماید و یا در وکالت طلاق، خانم از طرف شوهر خود وکیل خواهد شد تا خود را مطلقه کند.
در مجموع دو نوع نماینده حقوقی اعم از کاری یا اداری و نیز وکیل دادگستری وجود دارد. وکلای دادگستری قادرند اختیارات نماینده حقوقی اداری یا کاری را نیز داشته باشند، اما نمایندگان حقوقی اداری قادر نیستند همانند وکیل دادگستری به محاکم دادگستری و دادگاهها مراجعه کنند.
وکلا نیز به دو نوع وکیل پایه یک و کارآموزان وکالت تقسیم میگردند که تفاوت زیادی با یکدیگر ندارند و این تمایز معمولاً مربوط به اختیارات در جرائم کیفری و سابقه کاری است.
بهترین وکیل باید چه ویژگیهایی داشته باشد؟
برای انتخاب بهترین وکیل، باید به این نکته توجه داشت که هر چند وکلای پایه یک دادگستری صلاحیت طرح همه نوع دعاوی را در محاکم دادگستری دارند، اما وکیل خوب معمولا در یک زمینه و موضوع تخصصی خاص فعالیت داشته و با آن تخصص شناخته میشود.
وسعت دعاوی مختلف کیفری و حقوقی و همچنین روندهای متعدد طرح این دعاوی و اجرای آن به گونهای است که یک نماینده حقوقی قادر نیست بازده کامل و جامعی در تمام پروندهها از خود نشان دهد. شناسایی بهترین وکیل مطابق با نوع هر پرونده مشخص میگردد.
برای انتخاب بهترین وکیل باید به این نکته توجه داشت که وکلای خوب بنا به تجربه کاری خود در برخی از حوزههای حقوقی بسیار مسلطتر هستند. لذا، باید بر طبق موضوع هر پرونده به دنبال مجربترین و بهترین وکیل در آن موضوع بود.
بهترین وکیل در هر موضوعی حقوقی شخصی است که:
- سابقه طولانی انجام پرونده در مسائل مورد نظر را داشته باشد.
- به تمام مواد قانونی، آرای وحدت رویه و همچنین نحوه دادرسی به موضوع پرونده احاطه کامل داشته باشد.
- میزان برد و پیروزی او در پروندههای مورد نظر بسیار بالا باشد.
- مدیریت جلسه و قدرت کلام بالا در دادگاه را داشته باشد.
هم اکنون موسسات حقوقی زیادی از وکلای بسیاری استفاده میکنند که هر وکیل در موضوع تخصصی خود یکی از بهترین وکلا محسوب میگردد.
لذا برای انتخاب بهترین وکلا یکی از مطلوبترین انتخابها، مراجعه به موسسات یا سایتهای حقوقی معتبر است
بهترین وکیل در دعاوی خانواده چه ویژگیهایی دارد؟
بهترین وکیل خانواده شخصی است که قادر باشد شرایط حساس و پیچیده پروندههای خانواده را درک نماید و علاوه بر آن نیز یک روانشناس خوب باشد و بتواند بر احساسات خود غلبه نماید و قادر باشد فرآیند حقوقی را در کمترین زمان ممکن چه از راه مسیر دادرسی و چه از روش مصالحه به پایان برساند.
بهترین نماینده حقوقی در امور خانواده فردی است که علاوه بر تخصص به این حوزه تحمل و صبر و پشتکار لازم را برای پیگیری پروندههای مذکور داشته باشد.
زیرا پروندههای خانواده با توجه به نوع این پروندهها نیاز به مراجعه مکرر به کلانتری، دادگاه و صدور آرای مختلف دارد که وکیل دادگستری میبایست در تمام این مراحل حاضر باشد.
وکیل پایه یک دادگستری، نوعی نماینده حقوقی است که پس از اخذ پروانه وکالت از کانون وکلای دادگستری، صلاحیت حضور در دادگاهها و دفاع از حقوق موکل خود را مطابق موازین قانونی بر عهده میگیرد.
وکیل پایه یک دادگستری برای دریافت پروانه وکالت، پس از قبول شدن در آزمون وکالت، باید یک دوره کارآموزی نیز به مدت دو سال سپری نماید.
در این دوره، کارآموز با شرکت در انواع دادسراها و دادگاهها و انجام تحقیقات و مطالعه انواع دعاوی و پروندهها، تجربه فراوانی کسب خواهد کرد و پس از طی این دوره و قبولی در آزمون اختبار، به عنوان وکیل پایه یک دادگستری پذیرفته و شناخته خواهد شد.
وکیل پایه یک دادگستری، بهترین نماینده حقوقی و آگاه به انواع دعاوی کیفری و حقوقی است.
استفاده از خدمات وکیل مرد بهتر است یا وکیل زن، کدام را انتخاب نماییم؟
همکنون در تمام حوزههای فوق وکیل خانم و آقا متخصص به فراوانی وجود دارد و اشخاص مطابق میل و علاقه خود قادرند در دعاوی مختلف وکیل آقا و یا خانم انتخاب کنند.
معمولا موکلین زن به خصوص در پروندههای خانواده تمایل دارند که وکالت خود را به وکیل خانم واگذار نمایند، در حالی که در پروندههای کیفری به علت ماهیت خشن این نوع دعاوی، موکلین عمدتا آقایان را انتخاب نمایند.
پروندهها و موضوعات مربوط به دادگاه خانواده
دادگاه خانواده از دادگاههای عمومی حقوقی کشور است که صلاحیت اختصاصی برای انجام و رسیدگی به دعاوی خاص را دارد.
بر اساس ماده واحده قانون اختصاص تعدای از دادگاه های موجود به دادگاه های موضوع اصل 21 قانون اساسی (دادگاه خانواده) مصوب 1376 حداقل یکی از شعب دادگاه های عمومی برای رسیدگی به دعاوی خانواده اختصاص یافته و پس از تخصیص، آن دادگاههای عمومی دیگر صلاحیت رسیدگی به دعاوی مربوط به این دادگاها را نخواهند داشت.
مطابق با ماده 4 قانون حمایت خانواده مصوب 1392 رسیدگی به دعاوی زیر در صلاحیت دادگاه خانواده است:
- نامزدی و خسارات ناشی از برهم زدن آن.
- شروط ضمن عقد نکاح.
- جهیزیه.
- نکاح دائم، موقت و اذن در نکاح.
- مهریه.
- ازدواج مجدد.
- تمکین و نشوز.
- نفقه زوجه و اجرتالمثل ایام زوجیت.
- حضانت و ملاقات طفل.
- طلاق، رجوع، فسخ و انفساخ نکاح، بذل مدت و انقضای آن.
- نسب.
- رشد، حجر و رفع آن.
- نفقه اقارب.
- امور مربوط به ناظر و امین، ولایت قهری، قیمومت، اموال محجوران و وصایت در امور مربوط به آنان.
- سرپرستی کودکان بیسرپرست.
- امور راجع به غایب مفقودالاثر.
- تغییر جنسیت.
- اهدای جنین.
وکالت تخصصی در پروندههای دادگاه خانواده
همان طور که ملاحظه شد صلاحیت دادگاه خانواده دایره گستردهای از پروندهها را شامل میگردد.
در این شرایط، باید در نظر داشت که وکیلی قادر خواهد بود از منافع موکل به خوبی در این دادگاه دفاع نماید که حجم زیادی از پروندههایش مربوط به موضوعات مطرح در دادگاه خانواده بوده و مهمتر از همه مطالعات خوبی نیز در این حوزه داشته باشد.
وکیلی که دارای چنین ویژگیهایی است، از آخرین تغییرات آییننامهها و قوانین مرتبط آگاه کامل داشته و از روند دقیق رسیدگی به پروندهها کاملا مطلع است، وکیل تخصصی در دادگاه خانواده بر نکات ظریف و منحصر به فرد آیین دادرسی در دادگاهها خانواده تسلط کامل دارد و با روحیات نیروهای انسانی این دادگاهها و شرایط قضات آشنایی کامل دارد.
پس بهتر میتواند از حقوق موکلین خود دفاع نموده و پرونده را به هدف مطلوب منتهی نماید.
شناسایی یک وکیل خوب مرد یا زن چگونه است؟
از رایجترین پروندههای دادگاه خانواده، دعاوی مربوط به اختلافات در زندگی زناشویی مثل مطالبه مهریه، درخواست طلاق، نفقه، تمکین یا مانند آن ها است.
هر چند طلاق اتفاق ناگواری در یک زندگی مشترک است ولی به هر حال تعدادی از ازدواجها و زندگیهای مشترک تا پایان عمر برقرار نخواهد ماند و به دلایل مختلف امکان دارد که یکی از زوجها یا هر دوی آنها تصمیم به جدایی از یکدیگر بگیرند
شخصی که چنین پروندهای دارد، برای انتخاب وکیل باید موضوعاتی را در حتما در نظر داشته باشد که در ادامه به آنها اشاره خواهیم کرد.
در بدو امر میتوانید از اعضای خانواده و دوستانتان که قبل از این پروندههای مشابهی داشتهاند و از وکلایشان راضی بودهاند حتی اگر پرونده نیز به سرانجام مطلوب نرسید، سراغ وکلایشان را بگیرید و سوال کنید، همیشه پرس و جو راه خوبی برای بهترین انتخاب است.
برخی از سوالاتی که میتواند شما را به نتیجه مطلوب برساند از این قرار است:
- آیا وکیل به سرعت به پیامها و تلفنها پاسخ داده است؟ البته موکلین نباید توقع داشته باشد که در هر تایمی از شبانه روز بتوانند تلفنی با وکیل خود صحبت کند، مگر اینکه واقعا یک مساله بسیار فوری باشد، اما همیشه در دسترس بودن یکی از ویژگیهای یک وکیل خوب است.
- آیا آن وکیل در دادگاه توانستهاست ارتباط خوبی با طرفهای دیگر پرونده و قاضی برقرار نماید؟ منظور از ارتباط خوب، توانایی گفتگو است.
- آیا دوست یا اعضای خانواده شما، اگر دوباره در همان شرایط قرار بگیرد، باز هم همان وکیل را انتخاب مینمایند؟
- از دیگر راهها برای پیدا کردن یک وکیل خانواده خوب در شهرهای بزرگ دیگر، جستجو اینترنتی است. اکثر وکلا دست کم یک صفحه شخصی در شبکههای اجتماعی دارند. البته برخی هم سایت شخصی دارند. همچنین موسسات و سایتهای معتبر حقوقی نیز میتوانند اطلاعات خوبی درخصوص وکلای معتبر در اختیار متقاضیان قرار دهند.
- همچنین برای کسب اطلاع از وکیل خوب در مسائل خانواده، شما می توانید به کانون وکلای دادگستری شهر محل زندگی خود مراجعه کنید و مشخصات وکلای مورد نظر خود را از آنها درخواست نمایید.
برگزاری اولین جلسه در دفتر وکیل جهت مشاوره در خصوص پرونده
با روشهای اعلام شده میتوانید فهرستی از وکلای مد نظر خود را فراهم نمایید. گام بعدی برای اطمینان از یک انتخاب درست تنظیم یک قرار مشاوره با وکیل مورد نظر است.
اغلب وکلا جلسه اول مشاوره خود را با توجه به محتویات پرونده، مبالغ مناسبی در نظر میگیرند. این مشاورهها را حتی پس از انتخاب وکیل هم می توان ارائه داد.
معمولا اغلب وکلا دوست ندارند در کار همکار خود دخالت نمایند، اما این حق شماست که نظرات مختلف را در خصوص پرونده جویا شوید و از این نظرات یادداشت برداری کنید.
بعد از این که درخصوص وکیل مناسب به نتیجه نهایی رسیدید در خصوص هزینهها هم باید با او توافق برسید. البته کانون وکلا برای هر پرونده تعرفه معینی دارد و یا قیمت در برخی ازپروندهها وابسته به عرف است ولی به هر حال همه چیز قابل چانه زنی است.
اکثر دعاوی خانوادگی در محاکم دادگستری با مطالبه مهریه از سوی زوجه آغاز خواهد شد و با اقامه دعوی الزام به تمکین از جانب زوج ادامه پیدا خواهد کرد. موضوعات مهمی مثل ازدواج، نامزدی و خسارات ناشی از برهم زدن نامزدی، الزام به ثبت ازدواج دائم، سن ازدواج، ازدواج مجدد زوج، اثبات رابطه زوجیت، تأمین خواسته جهیزیه، أخذ اجازه ازدواج دختر، استرداد جهیزیه،
تامین دلیل جهیزیه، مهرالمثل، تامین خواسته و توقیف اموال ، مطالبه مهریه، ممنوع الخروجی، اعسار و تقسیط، نفقه زوجه، نفقه فرزند، ترک انفاق، تهیه مسکن مستقل، تمکین، نشوز زوجه شرط نصف دارایی، شروط ضمن عقد، اجرت المثل، نحله، گواهی عدم امکان سازش، عسر و حرج زوجه، طلاق رجعی، طلاق توافقی، طلاق خلع، رجوع، طلاق بائن، طلاق مبارات، قیمومت، فسخ نکاح، موارد فسخ نکاح، تدلیس، حضانت فرزند، نفی ولد، ملاقات فرزند، اهدای جنین، اثبات نسب، فرزند خواندگی، نصب قیم، جحر، حکم رشد، رفع حجر، عزل قیم، تغییر جنسیت، امور راجع به غایب مفقود الاثر، دستور موقت در خصوص دعاوی خانواده و غیره موضوعاتی هستند که در دادگاههای خانواده مورد رسیدگی قرار خواهند گرفت.
استفاده از خدمات بهترین وکیل خانواده برای مطالبه مهریه
مهریه مالی است که در هنگام عقد، مرد متعهد میگردد به زوجه خود پرداخت کند. این مال ممکن است به صورت نقدی (وجه رایج کشور)، یا طلا و سکه، یا دیگر اموال منقول یا غیر منقول (ملک، مسکن یا آپارتمان) باشد. مهریه به عنوان بدهی و دین بر عهده زوج قرار دارد. مهریه همزمان با انعقاد عقد در سند نکاحیه ثبت خواهد شد.
از اصلیترین ویژگی های این مدرک رسمی این است که جز اسناد لازم الاجرا است. يعني به تقاضای زوجه از دفترخانه تنظيم مدرک ازدواج براي اجرای تعهدات آن، میتوان اجرای مهریه را تقاضای نمود و مراجعه به دادگاه در ابتدای امر برای اين كار الزامي نيست.
مطالبه مهریه از طریق طرح شکایت به دادگاههای عمومی حقوقی خانواده هم قابل مطالبه خواهد بود. زوجه قادر است دادگاه محل سكونت خود يا شوهرش تقاضای كند كه حكم الزام همسر را به پرداخت مهريه صادر نماید.
همچنین مهریه را می توان پس از صدور اجرائیه از طریق اداره اجرای اسناد رسمی نیز مطالبه نمود. با صدور برگ اجرائيه از دفترخانه تنظيم سند نکاحیه، متقاضی مهريه قادر خواهد بود به اداره اجراي اسناد رسمي رجوع و با معرفي نشاني شوهر تقاضای دریافت مهريه را بنماید.
و زوجه میتواند مالی از زوج مثل پلاك ثبتی، حساب بانكی، سهم يا حتی طلب قطعی وی را از ديگران برای توقيف و دریافت مهريه معرفی نماید.
طلاق توافقی چیست؟
طلاق توافقی یکی از انواع طلاق است که در متون قانونی تعریف خاصی برای آن ثبت نشده است. در طلاق توافقی زوجین به توافق میرسند تا از هم جدا شده و این توافق در رای دادگاه ثبت میگردد و در نهایت ضمانت اجرای قانونی پیدا خواهد کرد.
همانطور که از نام این طلاق مشخص است، همه چیز در خصوص آن بر طبق توافقات زن و شوهر بوده تا از یکدیگر جدا شوند. طلاق توافقی از انواع طلاق بائن محسوب میشود.
در طلاق توافقی زوجین هر دو با رضایت تصمیم به پایان دادن زندگی مشترک خود گرفته و تمامی شرایط با توافق زن و مرد مشخص میگردد.
در این نوع طلاق مرد و زن بعد از انجام توافق در خصوص مسائل مربوط به زندگی مشترک همچون مهریه، جهیزیه، نفقه، و حضانت فرزند به دادگاه خانواده مراجعه کرده و درخواست صدور گواهی عدم امکان سازش را از دادگاه مینمایند، بنابراین توافق زوجین برای انجام مراحل ثبت طلاق کافی نیست و باید زوجین به دادگاه مراجعه نموده تا مراحل قانونی را پشت سر بگذارنند.
روش انجام طلاق توافقی چگونه است؟
طلاق ممکن است به روشهای مختلفی درخواست گردد که سادهترین روش آن توافق زوجین بر اجرای طلاق توافقی است و یا با مراجعه به وکیل طلاق توافقی هر دو طرف درخواست خود را با تنظیم وکالتنامه به وکیل اعلام مینمایند.
طبق قوانین، زن حق طلاق ندارد مگر در موارد خاص، البته زن در شروط ضمن عقد خود به حق طلاق اشاره نموده و در این مورد وکالت بلاعزل را دریافت خواهد کرد.
در روش دیگر، طلاق می تواند از طرف مرد درخواست گردد. همچنین زوجه قادر خواهد بود که بنابر شروط دوازده گانه ضمن عقد درخواست طلاق خود را به دادگاه ارائه نماید.
چه مدارکی برای اجرای حکم طلاق توافقی نیاز است؟
پس از احراز و تشخیص دادگاه برای اجرای حکم طلاق توافقی بین زوجین باید مدارک زیر به دادگاه یا وکیل خانواده ارائه گردد.
- کارت ملی و شناسنامه زوجین
- عقدنامه یا سند ازدواج (چنانچه عقد نامه یا سند ازدواج در دسترس یکی از زوجین نباشد و یا گم شده باشد، زوجین می توانند به دفترخانه ازدواج مراجعه کرده و رونوشت آنرا اخذ کنند)
- وکالتنامه محضری طلاق که البته در صورت اخذ وکیل طلاق توافقی باید به دادخواست ضمیمه گردد.
- نامه پزشک قانونی مبنی بر تایید دوشیزگی زوجه یا گواهی عدم بارداری زوجه باید ارائه شود.
- شرح توافقات زوجین در خصوص پرداخت نفقه، مهریه، اجرت المثل ایام زندگی مشترک،حضانت فرزند در صورت وجود فرزند مشترک، ملاقات با فرزند و جهیزیه زوجه.
وجود نواقص در هر کدام از مدارک اعلام شده ممکن است در روند اجرای پروسه طلاق مشکل ایجاد نماید به همین جهت بهتر است از قبل با مراجعه به دادگاه مدارک مورد نیاز را تهیه نمود و در اختیار وکیل قرار داد تا از مشورت بهره کافی را ببرید.
وجود وکیل طلاق توافقی تا حد زیادی امکان بروز اشتباه و خطا در روند دادرسی را کاهش خواهد داد.
هزینه استفاده از خدمات وکیل طلاق توافقی
هزینه وکیل برای طلاق توافقی، همانند طلاق معمولی که بر عهده خواهان است، در این نوع طلاق نیز بر عهده ارائه کننده دادخواست طلاق یعنی خواهان طلاق توافقی است و در صورتی که زوجین هر دو طرف توافقنامه را ارائه نمایند هزینه به صورت نصف نصف بر عهده طرفین است.
البته نکتهای که در اینجا قابل ذکر است این است که اگر مرد از پرداخت مهریه و نفقه سرباز زند زوجه قادر خواهد بود علاوه بر مطالبه مهریه و نقفه، حقالوکاله را با ذکر نمودن در دادخواست خود طلب کند.
از دیگر هزینه هایی که زوجین در فرایند طلاق متحمل خواهند شد میتوان به هزینه ارائه دادخواست طلاق به دفاتر الکترونیک خدمات قضایی و همچنین هزینه مشاوره خانواده که امری اجباری و الزامی در روند طلاق توافقی است اشاره نمود.
البته هزینه نهایی مربوط به صدور گواهی عدم امکان سازش نیز جزئی از این هزینههاست که باید به دفترخانه پرداخت گردد. پس در یک نگاه کلی این هزینهها را میتوان به موارد ذیل تفکیک کرد:
- هزینه مشاوره برای ۵ جلسه (لازم به توضیح است که حضور در این جلسات اجباری بوده مگر اینکه وکیل آشنا به موضوع طلاق توافقی داشته باشید)
- هزینه مشاوره که بسته به مجتمع قضایی کمی متغییر است
- هزینه دادرسی دعوای طلاق
- هزینه ثبت طلاق در دفترخانه
- در صورت اخذ وکیل برای طلاق توافقی، حق الوکاله وکیل (برای هر یک از زوجین یک وکیل)
موارد مهم اخذ وکیل برای طلاق توافقی
چنانچه زوجین تصمیم به انجام طلاق توافقی بگیرند مدت زمان آن از ۱۰ روز کمتر نخواهد بود و با تعیین وکیل طلاق توافقی نیاز به حضور زوجین در جلسات اجباری مشاوره و همچنین در جلسه دادگاه نخواهد بود و اجرای صیغه طلاق توافقی در دفتر خانه طلاق با حضور وکیل طلاق توافقی صورت خواهد گرفت.
در صورت اخذ وکیل طلاق توافقی نیازی به حضور زوجین در هیچیک از مراحل دادگاه نیست و از تنش و اختلافات احتمالی زوجین در ملاقاتی که با یکدیگر دارند جلوگیری خواهد شد.
حضور وکیل طلاق توافقی به دلیل آشنا بودن با شعب دادگاه و رویههای آن از طولانی شدن روند رسیدگی جلوگیری خواهد کرد.
هر چند حضور وکیل مستلزم هزینه و حق الوکاله است ولی از پرداخت هزینههای بیجهت و اضافی پرهیز خواهد شد.
مزایای استفاده از خدمات وکلا و مشاوران حقوقی در فرآیند طلاق توافقی
وکلای دادگستری افراد با تجربهای هستند که در زمینه مسائل حقوقی، دارای بینش، تخصص و آگاهی کاملی بوده و میتوانند در رسیدگی به تمامی پروندههای حقوقی و کیفری، و بسیاری از موضوعات مختلف، گره گشای موکل خود باشند، اما در میان هزاران وکیل خوب و درستکار شاید باشند افرادی که با عملکردهای نادرست خود شان و منزلت این حرفه مقدس را نیز بعضا زیرسوال میبرند که البته قانونگذار نیز راهکارهای درستی برای شکایت از این متخلفین بیان نموده است.
از آن جایی که امروزه تمامی امور به صورت کاملا تخصصی قابل اجراست، زوجین می توانند برای پیشبرد بهتر و سریعتر روند دادرسی و در جهت کاهش هزینهها، زمان و همچنین جلوگیری از شکست و نتیجه نامطلوب در این امر از وکیل طلاق توافقی کمک بگیرند تا با انجام هرچه بهتر و دقیقتر مراحل طلاق توافقی، نسبت به دستیابی به نتیجه مطلوب اطمینان بیشتری داشته باشند.
دیدگاه و نگاه یک وکیل با تجربه به مسائل و معضلات حقوقی بسیار متفاوت است. بسیاری از موضوعات حقوقی که شاید از نظر شما تمام جوانب احتیاطی در آن لحاظ شده باشد، بعد از مطالعه آن توسط یک وکیل یا مشاور حاذق، بعضا ممکن است دستخوش تغییرات بنیادین گردد.
بنابراین همیشه کسب مشاوره و یا تنظیم مسایل حقوقی خود را حتما به یک وکیل متخصص واگذار نمایید.
از مهمترین مزایای استفاده از وکلا و مشاوران سامانه حقوقی وکیل 24: صرفه جویی در وقت و هزینه، رسیدن به نتیجه دلخواه و مطلوب در کمترین زمان ممکن، رهایی از رفت و آمدهای متوالی، وقت گیر، چالش برانگیز و استرس زا به دادگاه، تامین و حفظ حق و حقوق موکل در پروسه رسیدگی به دعاوی مختلف خواهد بود.
ارائه خدمات تخصصی حقوقی و پشتیبانی از آن توسط سامانه حقوقی وکیل 24
در این مقاله سعی کردیم شما را با حق المشاوره وکلا و مشاوران و ضرورت استفاده از خدمات وکلای دادگستری در امر دادرسی و بسیاری از موارد دیگر آشنا نماییم و تا حد ممکن به موضوعات مرتبط با آن اشاره کاملی گردید.
عمده مشکلات پیش آمده در مراجع قضایی یا اداری و عدم موفقیت اغلب افراد در طرح شکایت، کمتوجهی به مقررات و اصول درست تنظیم شکایت و فقدان دلایل و مدارک درست است که در این زمینه یا هر مورد مشابه باید از تخصص افراد متخصص بهره گرفت.
اگر در خصوص تنظیم شکایت تخصصی در هر زمینهای حتی قصور وکلای دادگستری، نیاز به مشاوره حقوقی دارید یا قصد دارید تهیه و تنظیم دادخواست یا شکایت را برعهده کارشناسان و وکلای متخصص قرار دهید، بهترین امکان برای شما استفاده از خدمات بسیار متنوع سامانه حقوقی وکیل 24 خواهدبود.
متاسفانه بیشتر افراد جامعه ما که با مشکل حقوقی مواجه میشوند، در ابتدا برای رفع معضل خود به وکیل دادگستری مراجعه نمیکنند و همین موضوع تبعات جبرانناپذیری را برایشان ایجاد خواهد کرد.
استفاده از خدمات وکیل در مسایل مربوط به دعاوی حقوقی و کیفری میتواند کمک شایان توجهی به طرفین دعوی نماید اما به علل مختلفی شاید امکان دسترسی شما به وکیل دادگستری وجود نداشته باشد که در این شرایط استفاده از خدمات مشاوره حقوقی میتواند گزینه مناسبی برای شما باشد.
مشاوره حقوقی از جهات مختلفی میتواند مزیتهای بسیار زیادی برایتان داشته باشد که در کمترین حالت، اطلاعات حقوقی شما را در خصوص مورد مربوطه افزایش خواهد داد.
سامانه حقوقی وکیل 24 با بهرهمندی از کارشناسان و مشاوران حقوقی و وکلای مجرب و متخصص آماده خدمات رسانی در کلیه امور حقوقی، کیفری، خانواده، اختلافات حوزه کار و روابط کارگر و کارفرما و سایر مسائل حقوقی است.
لازم به ذکر است که این سایت حقوقی علاوه بر ارائه مشاورههای حقوقی تخصصی، در زمینه تهیه و تنظیم انواع اوراق قضایی مثل شکوائیه، دادخواست، لوایح دفاعیه، اظهارنامه و همانند آن نیز خدمات رسانی مینماید.
در هر صورت اگر به مشاوره حقوقی نیاز پیدا کردید و یا قصد تنظیم قراردادهای کاری، شکوائیه، دادخواست، و سایر اوراق قضایی را داشتید، قبل از هر اقدام حقوقی به سامانه وکیل 24 مراجعه کنید و از خدمات متنوع این سامانه بهرهمند شوید.