آیا وکیل می تواند ضامن وام ازدواج شود؟

به احتمال فراوان برای اخذ وام به بانک مراجعه کرده باشید و تا حدودی با مراحل و فرآیند آن آشنا دارید. تمامی کشورهای دنیا برای ارائه خدمات بانکی، قوانین و مقررات خاص خود را دارند.
در ایران قوانین مرتبط با ارائه تسهیلات بانکها با دشواری های خاصی روبهرو است و متقاضیان به راحتی نمیتوانند به مبلغ وام مورد نظر خود دسترسی داشته باشند.
البته شرایط وامهای بانکی در ایران با توجه به میزان تورم و همچنین اوضاع اقتصادی حاکم بر جامعه تعیین میشود.
در طی چند سال اخیر که شرایط اقتصادی کشورمان تغییرات قابل توجهی داشته و تورم نیز افزایش چشمگیری نیز داشته است، بانکها و موسسات مالی با کمبود بودجه مواجه شدند و ارائه خدمات نیز از سوی این مراکز مورد انتظار عموم مردم نبوده است.
در واقع با قاطعیت میتوان گفت که سطح اعتماد مردم به بانکها طی چند سال اخیر روند کاهشی داشته است و مانند گذشته دیگر اعتماد دو طرفه وجود ندارد.
البته بانکها نیز در این زمینه استدلال و نظرات خاص خود را دارند و حتی ارائه خدمات مالی را در این شرایط به نفع خود نمیدانند.
وامهای بانکی
یکی از خدمات تسهیلاتی که بانکها در اختیار جوانان قرار میدهد، وام ازدواج است. در واقع زن و مردی که تازه با یکدیگر ازدواج کردند، میتوانند با ارائه مدرکی چون سند ازدواج وام با مبالغ مشخصی را دریافت کنند.
هر چند که مبالغ وام ازدواج چندان بالا نمیباشد اما میتواند تا حدی از مشکلات زوجین بکاهد. اخذ وام ازدواج مانند سایر تسهیلات بانکی یکسری شرایط مشخص دارد و حتی در مواردی نیز به حضور ضامن احتیاج است.
تمام وامهای بانکی نیاز به حضور ضامن به عنوان شخص حقیقی ندارند و این موضوع به نوع موسسه مالی یا بانک مورد نظر بستگی دارد.
در هر صورت وجود ضامن یکی از شرایطی اساسی است که بانکها ارائه وام ازدواج را منوط به آن میدانند. البته در طی چند سال اخیر شرایط مربوط به ضامن بانکی کمی تغییرات داشته است و قابل قیاس با گذشته نمیباشد.
ممکن است که دوستان یا آشنایانتان از شما درخواست کرده باشند که برای دریافت وام ضامن آنها شوید. در این صورت باید با نکان مربوط به ضمانت بانکی آشنا شوید.
در واقع فردی که به عنوان ضامن بانکی معرفی میشود، ضمانت شخص وامگیرنده را میکند. علاوه بر این فرد ضامن موظف است تا اگر وامگیرنده بنا به دلایل مختلف نتواند اقدام به پرداخت مبالغ وام نماید، بجای او اقساط بانکی را پرداخت نماید.
در مورد وام ازدواج نیز شرایط به همین روال است و زوجین برای این که بتوانند وام را دریافت کنند، باید به بانک ضامن معتبر معرفی نمایند.
میتوان گفت که معرفی ضامن جزو اصلیترین و مهمترین مرحله دریافت وام ازدواج است. برای بانک شخص ضامن که چه کسی است و تا چه اندازه اعتبار دارد، بسیار حائز اهمیت است.
بر همین اساس زمانی که زوجین اقدام به معرفی ضامن میکنند، بانک استعلامهای لازم را انجام میدهد تا هویت و شرایط وی محرز گردد.
در صورتی که مشکلی در مرحله معرفی ضامن به بانک وجود داشته باشد یا بانک نتواند صلاحیت فرد مورد نظر را تایید کند، امکان ارائه وام به زوجین وجود ندارد.
وام ازدواج از زمان ثبت درخواست تا دریافت آن فرآیند مشخصی دارد و زوجین متقاضی وام ازدواج باید تمامی مراحل قانونی را در این زمینه طی کنند.
بانکها فرآیند مربوط به اعتبار سنجی اشخاص معرفی شده به عنوان ضامن را انجام میدهند و اگر در این زمینه با مسئلهای مواجه شوند، میتوانند از ارائه وام به متقاضیان خودداری کنند.
زوجین باید فردی را به عنوان ضامن معرفی کنند که هیچ گونه سوء سابقه کیفری یا مشکل دیگری نداشته باشد و شرایط لازم برای برعهده گرفتن ضمانت طرفین را داشته باشد.
وام گیرنده یا زوجین در وام ازدواج برای این که بتوانند وام مورد نظر خود را بدون دردسر و مشکل خاصی دریافت کنند، باید ابتدا از شرایط اخذ این گونه تسهیلات مطلع شوند.
برای این امر میبایست به بانکها مراجعه کرده و در صورتی که از شرایط لازم برخوردار باشند، در نهایت درخواست خود را ثبت کنند.
تمام وامهای بانکی نرخ سود مشخصی دارند که وام ازدواج از این قضیه مستثنی نیست. برخی از زوجین تصور میکنند که وام ازدواج در واقع نوعی وام قرضالحسنه است و نیازی به پرداخت سود بانکی نیست.
اما باید گفت که برای وام ازدواج مانند سایر وامها یک سری درصد سود معینی تعریف شده است و متقاضیان باید علاوه بر اصل مبلغ وام، سود آن را نیز در موعد تعیین شده پرداخت کنند.
در همین راستا ممکن است که برخی از زوجین از دریافت چنین وامهایی منصرف شوند که البته این کار به ضرر آنها تمام خواهد شد.
بسیاری از افرادی که تازه ازدواج کردهاند، ممکن است که از شرایط مالی مناسبی برخوردار نباشند و برای این که بتوانند کمی از مشکلات مالی زندگی خود را برطرف کنند، به دریافت وام ازدواج روی میآورند.
وام ازدواج به عنوان یک وجه کمکی محسوب میشود که بخشی از نیازهای مالی افراد را تامین میکند. بنابراین اگر متقاضی دریافت این وام هستید، باید شرایطتتان با شرایطی که توسط بانکها اعلام میشود، مطابقت داشته باشد.
معرفی ضامن به بانک بسیاری از افراد را اخذ وام منصرف مینماید و از این حیث شرایط اخذ وام برای آنها با سختیهای فراوانی همراه است.
با توجه به سوء استفادههایی که در چند سال اخیر در زمینه وام بانکی و معرفی ضامن می شده است، بانکها قوانین سختتری را به مراتب اعمال کردهاند.
جدای از بحث قوانینی که در این حوزه وجود دارد، ممکن است این سوال مطرح شود که فرد ضامن میتواند وکیل دادگستری باشد؟ زوجین میتوانند فردی را که در زمینه وکالت فعالیت دارد، به عنوان ضامن به بانک معرفی کنند؟ ضامن برای وام ازدواج میتواند وکیل پایه یک دادگستری باشد؟ بحث تنظیم وکالتنامه در وام ازدواج چگونه است؟
اطلاعاتی درباره وام ازدواج
یکی از شناخته شدهترین انواع وامهای بانکی، وام ازدواج است. این وام همانطور که از نام آن پیدا است، به ازدواج بین زن و مرد ارتباط دارد.
در واقع وام ازدواج نوعی تسهیلات بانکی به شمار میرود که در اختیار افرادی که تازه ازدواج کردهاند، قرار میگیرد. شاید برخی افراد اینگونه تصور کنند که مبلغ این وامها بسیار ناچیز است و نمیتواند نیاز اساسی زندگی آنها را تامین کند.
باید به این نکته اشاره کرد که مبالغی که برای وامهای ازدواج تعیین میشود، شاید با شرایط و اوضاع اقتصادی حاکم بر جامعه ما مطابقت نداشته باشد، اما میتواند بخشی از مشکلات مالی جوانان را حل کند.
کمتر افرادی را میتوان یافت که از دریافت وام ازدواج خودداری کنند و حتی با مقدار کم آن نیز باز هم متقاضیان زیادی برای اخذ این وام وجود دارد.
وام ازدواج صرفا به متاهلین داده میشود و طبیعتا افراد مجرد نمیتوانند از این وام استفاده کنند. در واقع وام ازدواج تسهیلات خاص برای افرادی است که به تازگی ازدواج کردهاند.
بنابراین اگر تمایل به دریافت وام مذکور را دارید، باید سند ازدواج خود را در اختیار بانک قرار دهید. سند ازدواج یا همان سند نکاحیه ثابت میکند که بین زن و مرد عقد ازدواج جاری شده و از این طریق میتوانند وام خود را دریافت کنند.
البته برای این که بتوانید درخواست خود را برای اخذ وام ازدواج به ثبت برسانید، صرف ارائه سند نکاحیه نمیتواند منجر شود تا به مبلغ وام دست پیدا کنید.
بلکه این وام نیز همانند سایر وامهای بانکی شرایطی دارد که متقاضیان باید از آن اطلاعات کافی داشته باشند.
زمانی که برخی از افراد برای درخواست وام به بانک مراجعه میکنند، ممکن است شرایط لازم برای دریافت وام ازدواج را نداشته باشند. در این صورت درخواست ارائه شده را لغو میکنند.
برای دریافت وام ازدواج الزامی به حضور طرفین در بانک ندارد و یکی از زوجین با به همراه داشتن مدارک لازم میتواند تقاضای اخذ وام را نماید.
البته که یکی از شرایط لازم برای اغلب وامهای بانکی، وجود ضامن است که در این صورت شخص ضامن باید به بانک مراجعه کند.
ضامن در کنار یکی از زوجین به همراه مدارک لازم میتواند برای ثبت درخواست وام و دریافت آن کافی باشد.
ضامن وام ازدواج به چه کسی گفته میشود؟
وجود ضامن صرفا برای وام ازدواج تعریف نشده است بلکه در خصوص اخذ سایر وامهای بانکی نیز باید ضامن به بانک معرفی گردد.
ضامن در واقع ضمانت فرد وام گیرنده را نزد بانک انجام میدهد. در صورتی که وام گیرنده به هر دلیلی از پرداخت مبلغ وام در موعد تعیین شده خودداری کند، مسئولیت پرداخت وام برعهده ضامن است.
در واقع میتوان این گونه بیان کرد که ضامن نقش فرد وام گیرنده را انجام میدهد. بنابراین اشخاص ضامن باید به این موضوع واقف باشند که عدم پرداخت اقساط وام میتواند مسئولیت و وظایفی را برای آنها ایجاد کند.
ضامن این وظیفه را دارد که از عهده آنچه ضمانت کرده برآید و به نوعی دین خود را ادا کند. در واقع فرد ضامن صرفا ضمانت وام گیرنده را انجام نمیدهد بلکه او نیز یک سری وظایف قانونی را عهده دار میباشد.
افرادی که ضمانت زوجین را در وام ازدواج برعهده میگیرند، اغلب تصور میکنند که در قبال پرداخت اقساط وام هیچگونه وظیفهای ندارند.
ضامن بودن در تمامی وامهای بانکی مسئولیت خطیری محسوب میشود و بر همین اساس معمولا عموم مردم کمتر ضمانت سایر افراد را برعهده میگیرند.
در واقع اگر قصد دارید ضامن زوجین در وام ازدواج شوید، باید به مسئولیتها و وظایفی که در اختیار خواهید داشت، تا حدودی مطلع باشید.
زمانی که به عنوان ضامن وام معرفی میشوید، باید در بانک حضور پیدا کرده و مراحلی مانند امضاء و اثر انگشت را انجام دهید. امضاء شما زیر فرمهای مخصوص وام به معنای موافقتتان به عنوان فرد ضامن بانکی است.
بنابراین اگر وام گیرنده شرایط پرداخت اقساط وام بانکی را نداشته باشد، شما به عنوان ضامن باید اقدامات لازم جهت پرداخت نمودن مبالغ تعیین شده وام را انجام دهید.
در این شرایط ضامن نمیتواند از پرداخت اقساط وام ازدواج خودداری کند، زیرا به لحاظ قانونی وظیفه دارید که مسئولیتهای وامگیرنده را به جای او انجام دهید.
ضامن وام ازدواج چه شرایطی باید داشته باشد؟
معرفی ضامن یکی از دغدغههای اصلی برای دریافت وامهای بانکی است. اغلب وامهای بانکی، وجود ضامن را جزو شرایط اساسی دریافت اینگونه تسهیلات در نظر میگیرند.
یکی از دلایلی که باعث میشود عموم مردم از دریافت وام صرف نظر کنند، وجود شرط معرفی ضامن به بانک است. برخی از بانکها به معرفی یک ضامن قناعت نمیکنند بلکه برای ارائه خدمات بانکی، وجود چندین نفر ضامن را درخواست مینمایند.
در هرصورت شخصی که به عنوان ضامن دریافت تسهیلات بانکی معرفی میشود، باید شرایطی داشته باشد. از جمله شرایط شرایط ضامن وام ازدواج میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- ضامن وام ازدواج نباید سابقه کیفری یا محکومیت قطعی داشته باشد.
- ضامن باید فردی معتبر باشد که از طریق بانک مراحل مربوط به اعتبار سنجی فرد معرفی شده انجام میشود.
- ضامن وام میتواند کارمند رسمی دولت یا بخش خصوصی باشد.
- فرد ضامن نباید سابقه چک برگشتی داشته باشد.
- ضامن باید فیش حقوقی و گواهی کسر از حقوق خود را در اختیار بانک ارائه دهنده وام قرار دهد.
معتبر بودن ضامن در درجه اول برای بانک ها بسیار اهمیت دارد. در واقع اگر اعتبار ضامن بنا به هر دلیلی برای بانک محرز نگردد، امکان ارائه تسهیلات مزبور به متقاضیان وجود ندارد.
خدشه دار شدن اعتبار ضامن به مواردی مانند داشتن سابقه کیفری موثر یا محکومیت قطعی برمیگردد. همچنین برای بانکها، داشتن سابقه چک برگشتی افراد نیز بسیار حائز اهمیت است.
در واقع افرادی که سابقه چک برگشتی داشته باشند، امکان ضامن شدن آنها در وامهای بانکی وجود ندارد. همچنین داشتن بدهی بانکی نیز میتواند از دلایلی باشد که بانک از شخص معرفی شده به عنوان ضامن خودداری کند.
بانکها و موسساتی که در زمینه وام ازدواج خدمات رسانی میکنند، معمولا افرادی که کارمند دولت هستند را به عنوان ضامن قبول مینمایند.
گاهی اوقات مشاهده است که برخی از بانکها، دریافت وام ازدواج را منوط به معرفی کارمند دولت به عنوان ضامن قرار میدهند. در واقع حتی کارمند بخش خصوصی را برای ضامن بانکی قبول ندارند.
در هرصورت کارمند بخش خصوصی نیز شرایط ضامن شدن وام ازدواج را دارد و هیچگونه اجباری برای آن که کارمند دولتی به عنوان ضامن به بانک معرفی شود، وجود ندارد.
اگر فردی کارمند نباشد و دارای شغل آزاد باشد، در صورت داشتن پروانه کسب میتواند ضامن وام ازدواج شود. البته ارائه پروانه کسب توسط ضامن برای ضمانت وام کفایت نمیکند و باید ضامن فعالیت اقتصادی نیز داشته باشد.
ضمانت وام ازدواج توسط وکیل دادگستری
در صورتی که فرد ضامن از شرایط قانونی مزبور برخوردار باشد، میتواند ضمانت انواع وامهای بانکی را انجام دهد. جدای از افرادی که کارمندان دولت محسوب میشوند، افرادی که مشاغل آزاد دارند نیز میتوانند ضامن وام بانکی نیز شوند.
در واقع تفاوتی نمیکند که شخص ضامن چه شغلی داشته باشد و در صورتی که شرایط لازم را داشته باشد، میتواند ضامن وام بانکی معرفی شود.
بنابراین یک وکیل دادگستری نیز میتواند ضامن وامهای بانکی از جمله وام ازدواج نیز شود. از لحاظ قانونی هیچ گونه مشکلی برای آن که وکیل به عنوان ضامن قرار گیرد، وجود ندارد.
در واقع زوجین میتوانند به وکیل دادگستری مراجعه کرده و درخواست ضمانت واج ازدواج را از وی داشته باشند. در این صورت حالتهای مختلفی نیز مطرح میشود.
اگر در بین آشنایان و حتی دوستان خود فردی را سراغ دارید که وکیل دادگستری باشد، میتوانید از وی درخواست کنید تا به عنوان ضامن برای وام بانکی اقدام کند. در غیر این صورت شرایط این که یک وکیل ضمانت وام بانکی را انجام دهد، کمی دشوار خواهد شد.
با توجه به این که ضامن شدن مسئولیت و وظایف سنگینی را بر دوش افراد قرار میدهد، معمولا اشخاص مختلف از انجام چنین اموری خودداری میکنند.
در واقع نباید این انتظار را داشت که افراد مختلف به عنوان ضامن بانکی شما قرار گیرند. بنابراین اگر قصد دارید که یک وکیل را برای ضامن وام ازدواج انتخاب کنید، باید بدانید که راهی سختی را در پیش خواهید داشت.
متقاضیان وام ازدواج اگر به دنبال وکیل دادگستری هستند تا در نقش ضامن ایفای وظیفه کند، باید پیشنهادات مناسبی را در اختیارشان قرار دهند.
یقینا فرد وکیل برای حفظ موقعیت شغلی خود به درخواست افرادی که قصد دارند به عنوان ضامن بانکی معرفی شوند، پاسخ منفی میدهند؛ مگر آن که پیشنهاد مالی مناسبی به آنها ارائه شود تا ضمانت وام بانکی اشخاص را برعهده بگیرد.
البته این موضوعی ارتباطی به حرفه وکالت ندارد و سایر مشاغل نیز میتوانند ضمانت انواع وامهای بانکی را انجام دهند.
نکته بسیار مهمی که میتوان به آن توجه داشت آن است که وکیل در صورتی میتواند ضامن وامهای بانکی مانند وام ازدواج شود که در زمینه وکالت مشغول فعالیت باشد.
در واقع مشاغلی که برای ضامن شدن، پروانه کسب ارائه میدهند، در صورتی بانک ضمانت چنین اشخاصی را قبول میکند که گردش و فعالیت اقتصادی داشته باشند.
وکیل دادگستری که برای ضامن وام معرفی میشود، علاوه بر آن که پروانه وکالت و کسب و کار خود را در اختیار بانک قرار میدهد، باید همچنان در حوزه وکالت سابقه کار داشته باشد.
در واقع بانکها به دنبال این موضوع هستند که فرد وکیل که برای ضمانت بانکی معرفی شده است، باید فعالیت اقتصادی یا درآمد نیز داشته باشد تا از این رو اگر وام گیرنده نتواند اقساط را به موقع پرداخت نکند، وکیل این توانایی را داشته باشد تا از عهده پرداخت وام برآید.
از این جهت رویه بانکها برای اعطای وام این است که کارمند دولت را برای ضامن قبول مینمایند و اشخاص دیگر را در صورت ارائه پروانه کسب و کار و داشتن گردش و فعالیت اقتصادی برای ضامن انتخاب میکنند.
وکیل به عنوان ضامن وام ازدواج چه مدارکی را باید ارائه دهد؟
با توجه به این که شغل وکالت در زمره مشاغل غیر دولتی محسوب میشود، مدارکی که توسط وکیل به عنوان ضامن وام بانکی ارائه میشود، تقریبا مشابه مدارکی است که توسط صاحبان کسب و کارهای مختلف برای ضمانت بانکی ارائه میشود.
به بیان دیگر، ارائه مدارک لازم برای تسهیلات بانکی در مورد مشاغل مختلف اختصاصی نمیباشد. در واقع وکیل دادگستری به عنوان ضامن همان مدارکی را ارائه میدهد که سایر مشاغل برای دریافت تسهیلات بانکی نیز ارائه مینمایند.
برخی افراد تصور میکنند که مدارک مورد نیاز برای وام ازدواج برای هرطیف شغلی متفاوت است اما رویه بانکی به این شکل نمیباشد.
در هر صورت وکیل به عنوان ضامن وام ازدواج باید مدارک زیر را به بانک ارائه دهد:
- مشخصات هویتی وکیل مانند شناسنامه و کارت ملی
- پرینت کلیه حسابهای بانکی 3 ماهه با مهر مخصوص همان بانک
- پروانه وکالت
- لیست بیمه از 3 ماه قبل با مهر شرکت بیمه
- کپی دفترچه بیمه
- مدارک مالکیت محل سکونت مانند سند ملک، اجاره نامه و غیره
- مدارک مربوط به دفتر کار وکیل
مدارک مزبور باید به صورت کامل توسط وکیل به بانک ارائه شود، در غیر این صورت امکان ضامن شدن وکیل میسر نمیباشد.
با توجه به این که بانکها حساسیت بالایی در زمینه ضامن معرفی شده دارند، بهتر است که مدارک مورد نیاز شغلی توسط وکیل به درستی ارائه شود.
برخی افراد تصور میکنند که اعتبار شغلی برای ضمانت تسهیلات بانکی نیز کفایت میکند اما بانکها به اینگونه مسائل توجهی نمیکنند.
با توجه به این که وکالت دارای موقعیت شغلی و اجتماعی مناسبی است و همچنین از درجه اعتبار مناسبی نیز برخوردار میباشد، اما این موضوع دلیلی نمیشود تا برای دریافت وام ازدواج از وکیل که به عنوان ضامن معرفی شده است، مدارک لازم را اخذ نکنند.
توقیف پروانه وکالت در صورت عدم پرداخت وام بانکی
همانطور که گفته شد، اگر یکی فردی به عنوان ضامن بانکی معرفی میشود، در واقع به جای وام گیرنده موظف به پرداخت مبالغ وام است. در صورتی که وام گیرنده از عهده پرداخت اقساط وام بانکی بر نیاید، ضامن باید وام بانکی را پرداخت نماید.
بنابراین اگر ضامن وام ازدواج وکیل باشد، در صورت پرداخت نکردن وام توسط وام گیرنده، وظیفه این امر برعهده وکیل قرار دارد. حال اگر ضامن نیز نتواند مبلغ وام را بپردازد، در این صورت بانک برای آن که بتواند راهی را برای وصول مطالبات خود در نظر بگیرد، پروانه کسب وکیل یا ضامن را توقیف میکند.
توقیف پروانه وکالت از این رو انجام میشود که وکیل به عنوان ضامن وام گیرنده باید اقساط وام ازدواج را پرداخت کند. در هرصورت وکلای دادگستری باید نسبت به این موضوع توجه کنند که ممکن است با ضامن بودن فردی، موقعیت کاری و شغلی آنها نیز به خطر بیافتد.
در واقع خطرات احتمالی که ممکن است برای ضامن وجود داسته باشد، از این رو بسیاری از افراد از این که ضمانت بانکی فردی را برعهده بگیرند، خودداری میکنند.
نکات مهم ضامن شدن وکیل دادگستری برای وام ازدواج
وکیل دادگستری تحت شرایطی میتواند به عنوان ضامن وامهای بانکی قرار گیرد. در همین راستا اگر قصد دارید ضامن وام بانکی شوید، قبل از آن بهتر است که با یکسری از نکات مهم در این زمینه آشنا شوید.
ضامن باید اطلاع داشته باشد که در صورت پذیرش ضمانت وام ازدواج، مسئولیت پرداخت اقساط وام را برعهده دارد. در واقع ضامن مسئول پرداخت مبالغ وام گیرنده است.
در واقع وکیل دادگستری که ضامن وام ازدواج میشود، در واقع ضمانت پرداخت این وام را از جانب زوجین عهده دار خواهد بود.
اگر وام گیرنده در پرداخت اقساط بانکی تعلل کند یا اقسط وام ازدواج را پرداخت نکند، در این صورت بانک میتواند مستقیما به ضامن که همان وکیل زوجین است، مراجعه کند.
در این شرایط وکیل نمیتواند به بانک بگویید که ابتدا به وام گیرنده مراجعه کنید؛ زیرا وکیل به عنوان ضامن وام معرفی شده و به لحاظ قانونی این امکان برای وام دهنده یا همان بانک وجود دارد که پرداخت اقساط بانکی را از وکیل مطالبه کنند.
خلاصه شرایط اعطای ضمانت وام ازدواج به وکلا
زوجبن برای دریافت وام ازدواج باید شخص یا اشخاصی را به عنوان ضامن به بانک معرفی کنند. فرد ضامن باید دارای یک سری شرایطی باشد تا بتواند ضمانت بانکی متقاضیان را برعهده بگیرد.
بانکها در صورتی شرایط افراد معرفی شده برای اعطای وام را قبول مینمایند که کارمند دولت باشند. در واقع افرادی که از ارگان یا سازمانی ماهانه حقوق ثابت را دریافت میکنند، میتوانند به عنوان ضامن تسهیلات بانکی قرار گیرند.
با توجه به این وکیل به صورت مستقل و آزادانه کار میکند و از ارگان یا اداره دولتی حقوق دریافت نمیکند، در صورتی میتواند ضامن وام ازدواج شود که پروانه وکالت خود را به عنوان ضمانت یا وثیقه در اختیار بانک قرار دهد.
همچنین وکیل دادگستری باید در این زمینه فعالیت و کار مستمر داشته باشد تا برای بانک محرز گردد که فرد ضامن منبع درآمدزایی مشخصی دارد و از این رو توانایی پرداخت اقساط وام را نیز خواهد داشت.
البته که معمولا بانکها اجازه ضامن شدن اشخاصی به جز کارمندان دولت را نمیدهند و از این حیث ضامن شدن وکلای دادگستری با مشکلات فراوانی نیز روبرو است.
مزایا استفاده از مشاوره حقوقی وکیل 24
یکی از روشهایی که میتوان از طریق آن به اطلاعات حقوقی دست یافت، مشاوره حقوقی است. در واقع از طریق مشاوره حقوقی میتوان به موضوعات و مسائلی که در مورد آن دچار مشکل شدهاید، اطلاعات لازم را دریافت کنید.
بین مشاوره حقوقی و اطلاعات حقوقی معمولا مرز مشخصی وجود ندارد اما یقینا برخورداری از مسائل این چنینی بدون بهرهمندی از متخصصین حقوقی عملا غیر ممکن است.
گفتنی است که از روشهای دیگری که میتوان به اطلاعات حقوقی دست پیدا کرد، مراجعه به وکیل دادگستری است.
این که در زمینههای حقوقی به وکیل یا کارشناس حقوقی مراجعه شود، بستگی به نظر افراد دارد و نمیتوان طرفین را ملزم کرد که الزاما برای طرح دعوا از وکیل استفاده کنند.
برای دریافت مشاوره حقوقی در وهله اول جستجو ساده در سایت انجام دهید و با مجموعهها و سامانههای حقوقی گوناگونی آشنا خواهید شد.
اگر تمایل دارید که با وکلا و متخصین حقوقی در ارتباط باشید و از این افراد مشاوره حقوقی دریافت کنید، سامانه وکیل 24 یقینا انتخاب قابل قبولی برای شما خواهد بود.
گاهی اوقات دیده شده است که اشخاص مختلفی از مجموعهای مشاوره حقوقی دریافت کردهاند اما از شرایط کاری و نحوه عملکرد آنها رضایت کافی نداشتهاند.
با توجه به این که طی چند سال اخیر تعداد مجموعههایی که با هدف سوء استفاده از موکلین اقدام به اخذ مبالغ بالا به عنوان حقالمشاوره میکردهاند و در قبال آن هیچ گونه خدماتی را ارائه ندادهاند، زیاد شده است، باید برای دریافت مشاوره حقوقی به مجموعهای مراجعه کنید که دارای سابقه چندین ساله در این زمینه باشد.
مشاورههای حقوقی وکیل 24 به صورت آنلاین، تلفنی و در بستر فضای مجازی نیز انجام می شود که برای افراد مزیتهای فراوانی دارد.
یکی از این مزیتها برخورداری از شرایط مناسب اطلاعات حقوقی است. از طریق مشاوره حقوقی این سامانه میتوان اطلاعات لازم در مورد نحوه اقامه دعاوی حقوقی و همچنین انجام مراحل لازم در این زمینه را کسب کرد.
مزایا دیگر استفاده از مشاوره حقوقی وکیل 24 هزینههای بسیار مناسب مشاوره است که با کمترین هزینه و در کوتاه ترین زمان ممکن میتوان اطلاعات حقوقی لازم را در مورد مسائل مختلف کسب کرد.
اگر تحت هرشرایطی قصد دارید از کسی شکایت کنید، راه حل مناسب برای شما استفاده از خدمات و سرویسهای متنوع سایت وکیل24 است که میتوانیم شما را در تمام مراحل و فرآیند شکایت راهنمایی کنیم.
با توجه به این طرح دعاوی حقوقی از طریق مراجع قانونی، کمی زمانبر و نیازمند رعایت یک سری موارد قانونی است و اصول دادرسی مشخص دارد، که بدون بهرهگیری از کارشناسان و مشاوران حقوقی مجرب عملا روند رسیدگی را دشوار میکند.
اخذ وکیل در این زمینه میتواند کمک فراوانی به طرفین دعوی کند اما به دلایل گوناگون ممکن است امکان دسترسی به وکیل وجود نداشته باشد. در این شرایط دریافت مشاوره حقوقی را به شما پیشنهاد میکنیم.
چرا وکیل 24 را انتخاب کنیم؟
مجموعه وکیل 24 با بهرهمندی از وکلا، کارشناسان و مشاوران حقوقی مجرب و متخصص آماده خدمات رسانی در کلیه امور حقوقی، کیفری، خانواده، اختلافات حوزه کار و روابط کارگر و کارفرما و سایر مسائل حقوقی است.
همچنین این سامانه علاوه بر ارائه مشاورههای حقوقی، در زمینه تهیه و تنظیم انواع اوراق قضایی و نحوه قرارداد نویسی نیز خدمات رسانی نیز میکند.
در هر صورت چنانچه به مشاوره حقوقی نیاز پیدا کردید و قصد تنظیم شکایت حقوقی در مراجع قضایی و به تبع آن تنظیم دادخواست، شکوائیه و سایر اوراق قضایی را دارید، قبل از هر اقدام حقوقی به سایت وکیل 24 مراجعه کنید و خدمات و امکانات آن بهره مند شوید.
باتوجه به این که وکیل 24 سابقه چندین ساله در زمینه ارائه خدمات حقوقی دارد و بهترین و مجربترین حقوقدانان کشور در این مجموعه فعالیت میکنند، میتواند مناسبترین گزینه برای انتخاب افراد مختلف برای بهرهمندی از امکانات و خدمات حقوقی باشد.
در ارتباط با شرایط ضامن شدن وکلای دادگستری در وامهای بانکی از جمله وام ازدواج توضیحاتی ارائه شد اما برای کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه میتوانید با کارشناسان ما در ارتباط باشید.